Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 10:03

42-річний киянин під ніком "Орхідея" розбещував 14-річну дівчинку

42-річний киянин під ніком "Орхідея" розбещував 14-річну дівчинку

Співробітники управління з боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми затримали 42-річного киянина під час побачення з 14-річною подругою, з якою він познайомився через інтернет.

Минулого тижня в управління з боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми звернулася мешканка столиці, яка повідомила, що випадково побачила на ноутбуці дочки відкриту інтернет-сторінку сайту знайомств. З активного листування вона зрозуміла, що дочка вже досить довго спілкується з сімейною парою на різноманітні теми.

Але збентежило мати навіть не те, що дочка спілкується з дорослими, а теми, які стали приводом для цього спілкування. Вони були "дорослого" характеру. Протягом всього листування незнайомка під ім'ям "Орхідея" активно розповідала дівчинці про доросле інтимне життя, свій сексуальний досвід і пропонувала спробувати всю красу статевих розваг. Перечитавши ще раз листування, шокована жінка звернулася до правоохоронців. І не дарма: незнайомка вже мала намір перенести інтернет-спілкування в реальне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі затримали педофіла, який зґвалтував 9-річну дівчину

Незабаром після звернення матері оперативники затримали 42-річного киянина. Виявилося, що саме він був загадковою "Орхідеєю". Затриманий розповів, що близько місяця тому він створив дві анкети на сайті знайомств - власну і нібито дружини, "Орхідеї". За допомогою власної анкети він зазвичай знайомився з дівчатами. Для нової 14-річної віртуальної подруги він задіяв і другу анкету. Саме віртуальна "Орхідея" спочатку подружилася з дівчинкою, а потім вже перейшла до більш інтимних тем.

Згодом незнайомка запропонувала зустріч, а в останній момент написала, що "...на жаль не зможе приїхати". Замість неї на зустрічі буде її чоловік. Його фото вона завбачливо скинула дівчині на електронну пошту і розповіла, який він хороший, м'який і чуттєвий. Зустріч повинна була відбутися ввечері на дитячому майданчику, неподалік від будинку віртуальної подруги.

Затриманий 42-річний киянин - підприємець, власної сім'ї не має. За його словами, це його перший досвід спілкування з неповнолітніми на подібні теми.

Листувався він менше місяця. Тепер каже, що це був просто жарт, а на зустріч приїхав з цікавості. Але проблема для чоловіка в тому, що за такі жарти чинним законодавством передбачена кримінальна відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «42-річний киянин під ніком "Орхідея" розбещував 14-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути