Ексклюзиви
пʼятниця, 23 червня 2017 15:13

3-річну дитину знайшли в притоні

23 червня у Гірнику на Донеччині в одному з притонів знайшли 3-річну дівчинку.

Згодом розшукали її 23-річну матір, яка розважалася зі знайомими. Дитину передали працівникам соціальної служби. Про це повідомив очільник Донецької обласної поліції В'ячеслав Аброськін.

Автор: Facebook В'ячеслава Аброськіна
  3-річну дитину мати саму покинула у притоні
3-річну дитину мати саму покинула у притоні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні правоохороні знайшли зниклого хлопця

"Під час пошукових заходів для встановлення місцезнаходження зниклої безвісти 6-річної Аліни Васютиної співробітники поліції отримали інформацію, що в Гірнику в одному з притонів з'явилася маленька дівчинка зі світлим волоссям. Думали, що Аліну знайдемо живою. Там знайшли не Аліну, а іншу маленьку дівчинку. На вигляд їй 2-3 роки. Дитина перебувала в нелюдських умовах одна. Тільки через деякий час знайшли її горе-маму, яку важко назвати матір'ю. Щось жіночої статі, 23 роки, в стані сильного алкогольного сп'яніння. З її слів, кілька днів тому з дитиною приїхала з Донецька до знайомих. Пошуки Аліни продовжуємо", - повідомив Аброськін.

Четверту добу поліція Донецької області шукає 6-річну Аліну Васютину з Гірника на Донеччині. Дитина 19 червня пішла в магазин за морозивом і зникла. До пошуків залучили понад 200 співробітників поліції, рятувальників і шахтарів. Перевіряють занедбані домоволодіння, лісопосадки, колодязі, ями. 22 червня до Гірника прибули підрозділи Нацгвардії. Поліція висуває кілька версій. Перша - дитина могла стати жертвою злочину, друга - дівчинка постраждала, отримала травму і не може вийти до людей.

Зараз ви читаєте новину «3-річну дитину знайшли в притоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути