середа, 27 червня 2012 11:15

3-річна дівчинка пережила торнадо в обіймах матері

У місті Вінус, штат Флорида, була знайдена дитина, яка чудом вижила після торнадо, яке було викликане тропічним штормом "Деббі". Трирічну дівчинку врятувала її мати, закривши її своїм тілом, повідомляє Fox News.

Тіло 32-річної Хізер Таун, матері трьох дітей, виявили в лісі після того, як у неділю, 24 червня, туди був відкинутий її будинок на колесах. Знайти загиблу жінку допоміг плач її трирічної дочки Анни-Марії.

"Коли її знайшли, вона в буквальному сенсі була з дитиною на руках, зі своєю маленькою дівчинкою, - розповів свідок Кім Бас. - Дівчинку у неї відразу забрали, оскільки жінка ледь дихала і до того ж була обмотана колючим дротом".

Проте врятувати Хізер не вдалося, вона померла на місці. Дівчинка ж, за словами її дідуся Елмера Таун, була госпіталізована з переломами ребер і тазу і зараз знаходиться в стабільному стані. Розповідаючи про загибель своєї доньки, Елмер запевняє, що її дії показують, наскільки сильно вона любила своїх дітей.

"Ми знаємо, що вона схопила на руки дитину і тим самим врятувала дівчинці життя. Такою вже людиною вона була", - поділився Елмер.

При цьому чоловік додав, що, скоріш за все, ребра дівчинці зламала сама Хізер, оскільки, бажаючи захистити її, дуже міцно притискала Анну-Марію до себе.

Тропічний шторм "Деббі", що сформувався 23 червня і вже більше чотирьох діб вирує в американському штаті Флорида, став четвертим штормом сезону ураганів в Атлантиці, якому було присвоєно власне ім'я.

Зараз ви читаєте новину «3-річна дівчинка пережила торнадо в обіймах матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути