четвер, 22 вересня 2016 17:32

32 тис. гривень вкрали нападники у пасажирів автобуса

32 тис. гривень вкрали нападники у пасажирів автобуса

Поблизу села Первомайське на Херсонщині група озброєних чоловіків напала на пасажирів транзитного автобуса. Двоє людей отримали поранення. Нападники забрали у пасажирів 32 тис. грн.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Водій автобусу "Ікарус" разом з трьома пасажирами, серед яких одна дівчина, направлялися з Харкова до Одеси. Вони перевозили посилки та інший товар. Поблизу села Першотравневе водій був змушений зробити зупинку на узбіччі через пошкодження колеса. Через деякий час біля автобусу харків'ян зупинилися два автомобілі, з яких вийшли 6-7 чоловіків у балаклавах. Погрожуючи пістолетом, вони почали вимагати у водія та пасажирів гроші. Водій чинив опір, через це невідомі побили його та поранили із пістолета у плече. Також постраждала 24-річна дівчина, її кілька разів ударили в обличчя. Відібравши гроші, нападники поїхали геть. Пасажири запам'ятали, що один з автомобілів зловмисників був марки "Ауді" сірого кольору", - розповіла Ірина Атаманенко, начальник відділу комунікації ГУНП Харківської області.

Наразі усіх потерпілих виписали із лікарні.

За фактом розбою слідчі відкрили кримінальне провадження. Нападникам загрожує до 10 років в'язниці із конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєні грабіжники напали на перехожу

Нагадаємо, напад на пасажирський автобус "Ікарус" трапився близько 23-ї години 20 вересня. Автобус прямував із Харкова до Одеси. Пасажири їхали із ринка "Барабашово"

Зараз ви читаєте новину «32 тис. гривень вкрали нападники у пасажирів автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути