четвер, 26 листопада 2020 12:24

30-річний чоловік підірвав себе в будинку

30-річний чоловік підірвав себе в будинку
Ветеран АТО 30-річний Сергій Пеньожко підірвав себе в будинку. Фото: 33kanal.com

У селі Дашківці Літинського району на Вінниччині загинув ветеран АТО 30-річний Сергій Пеньожко. Підірвав себе в будинку. Внаслідок вибуху згоріло пів хати, постраждали документи.

Сергій воював 4 роки. Після повернення трохи працював на підприємстві. Ті, хто знав загиблого, не можуть зрозуміти, чому він зважився на цей крок.

"Ми шоковані і не можемо стримати сліз. Свого часу Сергій навчався у Вінницькій школі №34 до 9-го класу. А тоді учні розбіглися хто куди. Був непоганим хлопцем, дружелюбним, не з хуліганів, врівноважений. Коли почалася війна, Сергій не вагався і пішов захищати наш мир і спокій. 4 роки пробув на фронті, після повернувся додому. Мав поранення, кулю в голові. Сидів на антидепресантах. Власної родини не встиг створити, тож дорожив матір'ю, вітчимом та молодшим братом", - розповіли знайомі загиблого, передає "33 канал".

Родина в Сергія порядна, придбали дім у Дашківцях майже 10 років тому, кажуть односельці.

"Сергій був розумний хлопець. Але після війни з ним стався дивний інцидент – він сидів із кумом, щось святкували, і раптом Сергій випустив собі кулю в голову. Врятувати його тоді вдалося. Тобто якісь проблеми з нервовою системою могли бути після війни, бо цей хлопець дивився в очі смерті не раз. Що ж до цієї події, то родичі кажуть, що тротилову шашку підірвав. Вивів братика на вулицю, а сам це все скоїв", - розповіли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран АТО підірвався у власному дворі

В обласній поліції інформацію про інцидент підтвердили. На момент його скоєння вдома нікого не було, крім загиблого.

"Він привів у дію вибухову речовину і внаслідок вибуху загинув на місці. Раніше вже висловлював суїцидальні настрої. За цим фактом відкрите кримінальне провадження — "умисне вбивство" з позначкою "самогубство", - кажуть у поліції.

Поховаюли Сергія Пеньожка 25 листопада.

У Фастові на Київщині біля приватного будинку на вул. Прорізній 36-річний чоловік загинув від вибуху гранати. Він - учасник антитерористичної операції на Донбасі Максим Бабур. Вчинив це начебто після сварки з дружиною. Більше ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «30-річний чоловік підірвав себе в будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути