Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2020 11:43

30 ножових у спину, і ще 20 – у груди: подробиці страшної розправи над 8-річним хлопчиком

30 ножових у спину, і ще 20 – у груди: подробиці страшної розправи над 8-річним хлопчиком
На Чернігівщині 30-річний чоловік зарізав 8-річного сина. Фото: cn.npu.gov.ua

У Деснянському районному суді на Чернігівщині арештували на 2 місяці без права на заставу 30-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві 8-річного сина.

На тілі дитини нарахували 30 ножових поранень у спину та 20 - у грудну клітину, сказав прокурор Ігор Кондратюк. Імовірне знаряддя злочину, кухонний ніж, пізніше знайшли в барсетці в підозрюваного.

Подружжя розлучилося рік тому. Чоловік жив із батьками в Прилуках, мати дитини – в Чернігові. Час від часу батько забирав хлопця гостювати до себе. У день вбивства батько віз дитину в Чернігів до матері. За кермом авто був дід.

"Можливо, мали місце факти насильства в сім'ї. Але з тих свідчень, які є зараз: батько дуже любив сина. Зі слів матері, з нею в нього були непрості стосунки, але дитину він дуже любив та піклувався про неї. Часто телефонував, запитував, що з сином і як", - розповів заступник прокурора Михайло Подоляк, передає "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупинилися відпочити: нові подробиці вбивства 8-річного хлопчика

Протягом поїздки з Прилук до Чернігова батько просив декілька разів, щоб машина зупинялася, він виходив подихати повітрям. Біля села Скорінець чоловік узяв сина і повів гуляти до лісу. Через кілька годин дідусь почав хвилюватися. Подзвонив матері дитини. Вона приїхала на місце й викликала поліцію.

"Це було приблизно о 7 годині, вони його шукали по лісу і пізніше побачили, що підозрюваний з'явився біля машини. Його вигляд, плями, які на ньому були, викликали обґрунтоване занепокоєння і підозри в тому, що сталося недобре", - каже прокурор.

Відомо, що підозрюваний проходив лікування в обласній психоневрологічній лікарні у травні-червні 2018 року. Проте на обліку він не перебував. Мати хлопчика трагедії не коментує.

Адвокат підозрюваного оскаржуватиме арешт свого клієнта. Каже, до кримінальної чи адміністративної відповідальності чоловік раніше не притягувався. Тому проситиме домашній арешт.

"На мою думку, адекватна людина, нормальна. Я нічого такого не побачив. Можливо, він пригнічений обставинами, що сталася смерть дитини", - сказав адвокат підозрюваного Олег Костюк.

Про зникнення хлопчика в поліцію 2 серпня повідомила його мати. Пошуки тривали всю ніч. У них брали участь близько сотні правоохоронців, рятувальників, лісників і небайдужих громадян. Серед них був і 30-річний батько зниклого. На його одязі поліцейські помітили кров, а при ньому був закривавлений ніж. Пошуки тривали до 7-ї ранку. Коли тіло хлопчика знайшли, батько зізнався в убивстві.

Зараз ви читаєте новину «30 ножових у спину, і ще 20 – у груди: подробиці страшної розправи над 8-річним хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути