вівторок, 13 березня 2018 08:43

2-річний хлопець із прабабою померли за загадкових обставин

2-річний хлопець із прабабою померли за загадкових обставин
У квартирі на Львівщині знайшли мертвими 2-річного хлопчика і його 67-річну прабабу. Фото - ТСН

У квартирі на Львівщині знайшли мертвими 2-річного хлопчика і його прабабу, 67 років. Загалом у приміщенні було п'ятеро людей. Трьох - діда та ще двох онуків, 7 та 5 років забрали до лікарні.

Отруїлися чадним газом — такі попередні дані поліції. Газовики версію про отруєння спростовують, йшлося в ТСН.

Вранці 26-річна Оксана з найстаршою донькою пішла у гості, вдома з меншими дітьми залишилася прабаба та дід. Коли жінка повернулася додому, двері були замкнені і ніхто не відчиняв. На крики Оксани збіглися сусіди, сокирою вибили двері, винесли дітей на сходи та намагалися надати допомогу.

"Діти всі повально лежали на підлозі, самий меншенький, Максимчик, помер на ліжечку. Люди прибігли, дітей почали хапати надвір, тут сусід знизу і сусідка зразу штучне дихання для того хлопчика, бо бабця вже була холодна", - розповіла сусідка Ольга Климова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятьох людей знайшли мертвими в будинку

У поліції кажуть, що причина смерті дитини і жінки - отруєння чадним газом, про це свідчить судово-медичне дослідження. Ніби мешканці цієї квартири обігрівали приміщення за допомогою камфорок газової плити, накладаючи на неї металеві предмети для здійснення тепловіддачі.

Натомість у місцевій газовій службі не вірять, що людей вбив чадний газ, там електричне опалення, плита була відімкнена, а вентиляція справна.

Остаточну причину смерті двох людей у поліції обіцяють назвати після усіх експертиз.

Подружжя Калінчуків - 52-річного Івана і Аллу, 48 років, їхніх дітей 28-річного Віктора, 25-річну Світлану й онуків 3-річного Владислава та 11-місячну Ангеліну знайшли мертвими ввечері 5 березня. Вони більш як добу не виходили надвір, рідні стали їх шукати. Загинула й дівчина Віктора — 21-річна Марія Ясельська та колишня сусідка подружжя — 51-річна Олена Пухальська, які гостювали в Калінчуків. Усі отруїлися чадним газом, за попередньою вер­сією. Будинок був обладнаний газовою пічкою, у якій сім'я топила дровами.

Зараз ви читаєте новину «2-річний хлопець із прабабою померли за загадкових обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути