вівторок, 08 грудня 2020 14:19

2-річний хлопчик грався з сірниками і загинув - матері не було вдома

2-річний хлопчик грався з сірниками і загинув - матері не було вдома
Він був вдома разом з 6-річним братом та 4-річною сестрою. Мати залишила їх самих

На Львівщині 2-річний хлопчик грався сірниками і загинув.

Він був удома разом з 6-річним братом та 4-річною сестрою. Мати залишила їх самих, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час пожежі заживо згорів 5-річний хлопчик

"8 грудня, близько 9:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в місті Жидачів загинув малолітній хлопчик. На місці події правоохоронці встановили, що загиблий – хлопчик віком 2 роки 8 місяців, проживав у будинку разом з матір'ю, 4-річною сестрою та 6-річним братом. Також попередньо встановлено, що хлопчик бавився сірниками і в якийсь момент на ньому зайнявся одяг. Коли сталась трагедія, діти перебували самі, без нагляду дорослих, оскільки матір була на роботі. Близько 9:00 в будинок прийшла їхня тітка – вона викликала медиків та повідомила про подію в поліцію", - сказано в повідомленні.

Лікарі встановили, що хлопчик помер від опіків та отруєння продуктами горіння. Двох інших дітей, які були у будинку, забрали в лікарню для медогляду – загрози їх життю немає.

У поліції відкрили кримінальне провадження за невиконання батьківських обов'язків. Матері загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі.

У місті Верхівцеве на Дніпропетровщині загинув 5-річний хлопчик. Він із 4-річним братом і сестрою 2019 року народження були зачинені в хаті. Мати перебувала в літній кухні. За попереднім висновком експертів, у кімнаті з дітьми загорілося сміття. Дітей з термічними опіками верхніх дихальних шляхів та отруєнням чадним газом доправили до лікарні. Але старшого хлопчика врятувати не змогли.

Зараз ви читаєте новину «2-річний хлопчик грався з сірниками і загинув - матері не було вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути