середа, 09 жовтня 2019 10:58

2-річна дівчинка пережила падіння із 7-метрового мосту

2-річна дівчинка пережила падіння із 7-метрового мосту
На Житомирщині 2-річна дитина впала із 7-метрового мосту у річку Случ. Дівчинку врятували перехожі. Фото - ТСН

На Житомирщині 2-річна дитина впала із 7-метрового мосту у річку Случ. Вона тут неглибока, але дно кам'янисте. Дівчинку врятували перехожі. Очевидці підозрювали, дитину у воду навмисне кинула матір.

Першим на допомогу кинувся 18-річний Святослав, який стояв із друзями на березі. Він каже, коли побачив дитину, то відразу побіг у воду. За кілька хвилини добрався до дитини і схопив її на руки. Хлопець розповідає, що мала крізь сльози сказала, мовляв, у воду її кинули навмисно, повідомляє ТСН.

Налякана мати дівчинки прибігла, коли дитину вже витягли. Їх разом відправили до лікарні. Пошкоджень у дівчинки не виявили, проте мала переохолодження. Медики вважають, що від загибелі дитину врятував зимовий одяг, який спрацював як рятівне коло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річна дівчинка загинула, впавши з мосту

36-річну матір дівчинки поліцейські допитали в лікарні. Дійшли висновку, що жінка невинувата.

"Мати гуляла з донькою пішоходним мостом, підійшла до огорожі. Підняла доньку, щоб вона подивилася річку. Дівчинка перехилилася і матір, на жаль, не змогла її втримати. Ми впевнені у тому, що це був нещасний випадок", - каже речниця Новоград-Волинського РВ НП у Житомирській області Ганна Волкова.

У соцмережах, де розмістили відео порятунку, почали вимагати покарання для матері. У поліції просять усіх припинити цькування, адже жінка і так у шоковому стані після того, що сталося. Доньку вона виховує одна, а у поле зору соцслужб ніколи не потрапляла.

Жінку з донькою вже виписали з лікарні.

У місті Вишневе під Києвом 2-річний малюк випав із 4-го поверху. Мати відволіклася у хатніх справах. А її син виліз на підвіконня, сперся на антимоскітну сітку. У результаті хлопчик разом із сіткою зірвався вниз. Дитина залишилася живою.

Зараз ви читаєте новину «2-річна дівчинка пережила падіння із 7-метрового мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути