Ексклюзиви
вівторок, 29 серпня 2017 10:21

2-річна дитина, яку побив вітчим, померла в реанімації

2-річна дитина, яку побив вітчим, померла в реанімації
2-річну дівчинку вітчим побив до смерті, бо не попросилася на горщик. Фото - Сайт Кременчуга

28 серпня у реанімаційному відділенні Херсонської обласної дитячій лікарні померла 2-річна дівчинка, яку побив 26-річний вітчим. У дівчинки був забій із набряком головного мозку та численні гематоми по всьому тілу.

Про це повідомив лікар-анестезіолог реанімаційного відділення Скадовської райлікарні Костянтин Єрмаков.

"Про 2-річну дівчинку, яку побив до смерті вітчим. Дитину 15 днів рятували в обласній дитячій лікарні, але 28 серпня о 10:00 дитина, на жаль, померла. Страшні речі відбуваються з людьми: не можу цього зрозуміти ні розумом, ні серцем", - сказав Єрмаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки забили 2-річного сина до смерті

Трагедія сталася в селі Великоолександрівського району Херсонщини 11 серпня. Дитина не попросилася на горщик. Тому вітчим її виховував кулаками.

У поліцію тоді звернулася 26-річна мати дівчинки, жителька Миколаївської області. Останні 2 місяці вона жила у співмешканця. Розповіла, що вранці повернулася з роботи в полях додому до чоловіка, з яким залишила двох дітей. 2-річна дівчинка "спала", мати не стала її турбувати. Коли через 2 години дочка не прокинулася, мати побачила на її тілі численні синці, дитина була непритомна. Жінка викликала "швидку". У старшого 3-річного сина жінки теж були легкі тілесні ушкодження.

"Мати дітей та її співмешканець характеризуються негативно, регулярно б'ють дітей. Крім того, чоловік перебуває на обліку у лікаря-психіатра", - розповів начальник Великоолександрівського відділення поліції Вадим Ковальчук.

Старшого хлопчика забрала до себе бабуся. Щодо матері дітей відкрите кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьківських обов'язків. Чоловік затриманий за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті.

У селищі Білики Кобеляцького району Полтавської області міліціонери затримали 32-річного місцевого, який два тижні бив 3-річну падчерку. Дитина померла від струсу мозку та крововиливу.

Зараз ви читаєте новину «2-річна дитина, яку побив вітчим, померла в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути