четвер, 12 січня 2017 13:58

2-річна дитина отруїлася щурячою отрутою і померла

2-річна дитина отруїлася щурячою отрутою і померла
vona.pp.ua

На Одещині 2-річна дитина отруїлася щурячою отрутою та померла. Братик загиблої, дідусь із бабусею знаходяться в реанімації.

Про це повідомляє "Трасса Е-95".

"У селі Софіївка Одеської області щурячою отрутою отруїлося двоє маленьких дітей та їх дідусь із бабусею. До пенсіонерів у гості приїхали родичі з Кіровоградської області - чоловік з дружиною та троє дітей. Напередодні дідусь боровся з гризунами - засипав у щілини підлоги отруту. Випаровування гранул призвело до смерті 2-річної дівчинки. 5-річний братик, дідусь та бабуся у тяжкому стані в реанімації. Батьки загиблої дитини та її 13-річний брат не постраждали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві біля елітного ресторану побили громадянина США

За попередніми висновками, отрута схожа на таблетки, які застосовують на складах для фумігації зерна проти шкідників. При взаємодії з повітрям вони виділяють отруйний газ. Наразі зразки досліджують в лабораторії. Відкрили кримінальне провадження. Загалом сім'я неблагополучна, оскільки батьки зловживають алкоголем. Раніше соцпрацівники вже забирали від них дітей за неналежне виховання.

На Дніпропетровщині двоє маленьких дівчат отруїлися наркотиками - морфіном, марихуаною та бензодіазелінами. Діти впали в кому ІІ ступеня. Усі обставини з'ясовують.

Зараз ви читаєте новину «2-річна дитина отруїлася щурячою отрутою і померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути