пʼятниця, 25 вересня 2020 11:44

24-річний чоловік помер після невдалої пластики носа

24-річний чоловік помер після невдалої пластики носа
24-річний Юрій Столяр вирішив зробити септоринопластику — операцію зі зміни форми носа і виправлення викривленої носової перегородки. Фото: health.fakty.ua

У Харківській області після операції на носі помер 24-річний чоловік. Рідні звинувачують у його смерті лікарів. Про це повідомляють "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики прив'язали пацієнта до ліжка та не давали їсти

24-річний Юрій Столяр вирішив зробити септорінопластику — операцію зі зміни форми носа і виправлення викривленої носової перегородки. Сьогодні така операція вважається нескладною, але для чоловіка вона закінчилася трагічно.

Чоловік пішов на цю операцію за показаннями — через викривлену носову перегородку він не міг нормально дихати. Окрім проблем з носовою перегородкою, Юрій скаржився лікарям на головні болі. Оскільки йому було лише 24 роки, вони не надали цьому значення.

За словами рідних, перед операцією чоловік пройшов обстеження, які сказав пройти йому лікар. Під час хірургічного втручання виникли якісь проблеми, а за 40 хвилин у нього сталася зупинка серця. В операційній його реанімували, серце запустили, але пацієнт впав у кому.

Рідні померлого кажуть, що лікарі Центральної районної лікарні Нової Водолаги, які проводили операцію, не могли нічого пояснити. А коли непритомного Юрія перевезли до Харківської обласної лікарні, там сказали, що під час хірургічного втручання у хлопця стався розрив аневризми судини головного мозку, про яку сам Юрій навіть не здогадувався.

Після транспортування до Харкова чоловіку легше не стало. Допомогу медики йому надавали, але нічого не допомогало. Рідні шукали допомоги за кордоном — його погодились прийняти в Німеччині. Однак вони не встигли відправити Юрія до Гамбурга — він помер, не опритомнівши.

Рідні чоловіка мають намір звертатися до поліції. Вони звинувачують лікарів Нової Водолаги в тому, що ті не провели всіх необхідних обстежень пацієнта до операції.

У приймальному відділенні Сумської обласної клінічної лікарні померла 79-річна жінка, яка мала високу температуру та цукровий діабет. Перед тим медики "швидкої" намагалися госпіталізувати жінку до кількох лікарень. Але там її відмовилися приймати.

Зараз ви читаєте новину «24-річний чоловік помер після невдалої пластики носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути