вівторок, 01 червня 2021 12:55

17-річну зґвалтували й покинули помирати. З'явився ще один підозрюваний

17-річну зґвалтували й покинули помирати. З'явився ще один підозрюваний
17-річну Марію поховали в Бреусівці 1 травня. Її смерть розслідують за трьома статтями. Фото: kop.net.ua

У справі про зґвалтування 17-річної Марії, яку знайшли мертвою на узбіччі села Бреусівка на Полтавщині, є ще один фігурант.

Це 20-річний житель Кременчуцького району. Його підозрюють у підбурюванні до зґвалтування, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На узбіччі знайшли тіло 16-річної дівчини

"Чоловікові оголосили про підозру в підбурюванні до зґвалтування неповнолітньої, а також у ненаданні допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, що призвело до смерті потерпілої та втягнення неповнолітнього в злочинну діяльність. Це вже другий фігурант із компанії, в якій відпочивала потерпіла, кому слідчі повідомили про підозру", - розповів начальник Кременчуцького районного управління поліції Іван Жук.

Найближчим часом підозрюваному оберуть запобіжний захід. Слідство триває.

Також поліцейські встановили жінку, яка продала горілку неповнолітньому з компанії, в якій відпочивала Марія. На 39-річну жінку склали адмінпротокол.

Дівчину знайшли мертвою перехожі 30 квітня приблизно об 11:00 на узбіччі дороги біля Бреусівки Козельщинської територіальної громади. На місце події викликали поліцію, яка оперативно встановила особу загиблої. У свідоцтві про смерть дівчини судово-медичним експертом Кременчуцького бюро СМЕ зазначено, що вона померла внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії. Слідчі встановили, що напередодні ввечері потерпіла гостювала в будинку знайомого, в компанії двох 15-річних юнаків, 17-річної дівчини й 20-річного чоловіка. Разом вони випивали. Пізніше встановили, що дівчину зґвалтували. Підозрюваний – 15-річний, його затримали. Справу розслідують як умисне вбивство, зґвалтування неповнолітньої та залишення в небезпеці.

Зараз ви читаєте новину «17-річну зґвалтували й покинули помирати. З'явився ще один підозрюваний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути