четвер, 19 серпня 2021 19:30

16-річна на дні колодязя: подробиці зникнення та кого підозрюють

16-річна на дні колодязя: подробиці зникнення та кого підозрюють
16-річну Вікторію Макаренко із Кетрисанівки на Кіровоградщині знайшли вбитою у занедбаному колодязі. Фото: з сімейного архіву Макаренків

16-річну дівчину із Кетрисанівки на Кіровоградщині, яку знайшли вбитою у занедбаному колодязі, звали Вікторія Макаренко.

Дівчина жила з батьком і мачухою. 14 серпня близько 23:00 сказала їм, що йде спати. Відсутність батько, Євген Макаренко, помітив о 2:00. Але до поліції звернувся лише 16 серпня, розповів Gazeta.ua начальник обласної поліції Роман Козьяков.

"Батько Вікторії Макаренко звернувся лише 13:40 понеділка. Напередодні родичі до поліції не зверталися. Лише коли стало відомо, що дитина не відповідає на дзвінки й де вона – не зрозуміло. Одразу на пошуки були підняті всі сили. Оглядати село й балки навколо допомагали місцеві мешканці на чолі з головою громади. Водолази оглянули три озера – але результатів не було. Тоді місцеві пригадали про занедбану криницю. Саме там під свіжою травою виявили тіло дівчини з тілесними ушкодженнями", - розповів Козьяков.

Тіло дівчини направили на розтин, призначена низка експертиз. Поліцейські вивчають коло її спілкування та встановлюють причетних до злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убив і втопив у криниці: 22-річний чоловік жорстоко розправився з колишньою дівчиною

Удень перед зникненням Вікторія ходила в гості до своєї подружки Анастасії, яка живе по сусідству. Але та начебто нічого не знала про плани подруги. Причетним до злочину може бути її колишній хлорець, розповіли родичі, передає OBOZREVATEL.

"Вони деякий час зустрічалися, але потім розлучилися. Бо він їй сказав, що вона повинна з ним спати. Віка не захотіла, він їй погрожував. Можливо, в ту ніч вона пішла до своєї подружки Насті, там були ще подружки. І, ймовірно, запросили цього хлопця туди. Що сталося – ми не знаємо, але його поліція вже затримала й допитує", – розповіла одна з родичок сім'ї.

Про сім'ю в селі знають небагато. Кажуть, що переїхали вони до них тільки взимку. Соціальні служби нічого особливого за сім'єю не помічали. Батько Вікторії одружений втретє. Вікторія від першого шлюбу, від другого є син. Зараз у сім'ї росте маленька донька третьої дружини.

Анастасію Макаренко намагались розшукати понад 60 людей - поліцейські, кінологи та волонтери. У результаті пошукових заходів уже мертву дівчину з тілесними ушкодженнями виявили в закинутому колодязі у селі Кетрисанівка, де вона проживала. Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи. Поліцейські встановлюють обставини злочину.

Зараз ви читаєте новину «16-річна на дні колодязя: подробиці зникнення та кого підозрюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути