четвер, 02 лютого 2017 16:00

15-річній школярці погрожували перерізати горло, вимагаючи гроші у батьків
5

1 лютого близько 8.00 троє невідомих чоловіків увірвалися до будинку 48-річного рівнянина. Погрожуючи ножем та вогнепальною зброєю членам сім'ї, винесли всі цінні речі, гроші та викрали автомобіль.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Рівненській області.

15-річна дівчина виходила з будинку до школи. У цей момент до оселі увірвалися троє чоловіків у масках. В руках одного був пістолет, у іншого – автомат Калашникова. Побили 42-річну дружину та 23-річного сина господаря. Третій приставив ніж до горла неповнолітньої дівчинки та вимагав від господаря гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонери віддали шахраям сотні тисяч гривень

Чоловік віддав $ 8тис. Крім того, нападники забрали 2 планшети, 5 мобільних телефонів, ноутбук, золоті вироби, 2 пістолети для гумових куль та гладкоствольну рушницю. Після цього сіли у BMW 328, що належить власнику будинку, та втекли.

"Уже через декілька годин поліцейські розшукали викрадену іномарку. Вона стояла за 1,5км від Рівного неподалік головної дороги у напрямку Млинова. Її після огляду одразу повернули власнику під розписку", - йдеться у повідомленні.

За фактом розбою відкрито кримінальне провадження. Нападників розшукують.

У Кривому Озері на Миколаївщині четверо грабіжників у камуфляжі вдерлися до будинку подружжя. Побивши та зв'язавши господарів, забрали $ 21тис. та 40 тис.грн.
Зараз ви читаєте новину «15-річній школярці погрожували перерізати горло, вимагаючи гроші у батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути