вівторок, 10 липня 2018 11:36

15-річний хлопець зарізав жінку під час прогулянки

15-річний хлопець зарізав жінку під час прогулянки
У Бердичеві на Житомирщині неподалік власного будинку знайшли вбитою 37-річну Валерію. Фото - ТСН

У Бердичеві на Житомирщині неподалік власного будинку знайшли вбитою 37-річну Валерію. Вона вийшла погуляти з собакою та не повернулася. Рани колото-різані. Ймовірно, нападник орудував ножем.

Мати загиблої, Віра Олексіївна, каже, того вечора дочка вийшла вигуляти свого улюбленця кокер-спанієля Неша. А вже за годину собака прибіг додому сам, з повідком, його вуха були у крові.

Валерію вбили десь за метрів 800 від її будинку. Там витоптані трава і кущі, ймовірно, жінка боролася із нападником. У поліції кажуть, уже неживу жінку знайшов випадковий перехожий.

Вбивцю затримано. Про це 10 липня під час брифінгу повідомив начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

За словами головного поліцейського області, є незаперечні докази з місця скоєння злочину та іншого місця, де вбивця викинув свої речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер поліцейський, якого пронизали вилами

"Вбивці 15 років. З нормальної повноцінної сім'ї. Свою провину не визнає. Раніше, звісно, не судимий. Прокуратура підтримала обвинувачення. І міра запобіжного заходу - арешт без права внесення застави", - розповів Вячеслав Печененко.

У вбитої залишилася 12-річна дочка. Її чоловік працює у Києві.

7 липня у Нікополі на Дніпропетровщині поховали 13-річну Єлизавету Корешнікову. Школярка зникла напередодні вдень, коли поверталася з оздоровчого табору "Великий луг". Ходила туди відвідати подругу. До автобусної зупинки не дійшла 400 м. Її зарізав невідомий.

Зараз ви читаєте новину «15-річний хлопець зарізав жінку під час прогулянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути