вівторок, 25 квітня 2017 18:10

1,5-річний хлопчик ледь не згорів на очах у матері

1,5-річний хлопчик ледь не згорів на очах у матері
Хлопчик отримав 40% опіків тіла ФОТО: 0362.ua

У селищі міського типу Гоща Рівненської області 1,5-річний хлопчик ледь не згорів живцем у будинку. Мати відлучилася на декілька хвилин. Почула крики. Коли прибігла, малюк стояв біля котла та горів. Отримав 40% опіків тіла. Нині за життя хлопчика боряться лікарі.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла тітка потерпілого хлопчика, Вікторія.

"27-річна матір Світлана лишила дитину ненадовго. Сина викупала, вдягнула та посадила у спальні дивитися мультики. Сама пішла до ванної прибрати після купання. За декілька хвилин почула плач Владика. Кинулася до нього. В кімнаті його не було. Почала шукати. Знайшла на кухні біля котла. На очах у жінки дитя почало горіти. Мати швидко почала знімати кофтину, яка загорілася. Поклала сина на підлогу. Тоді взяла рушник і накрила маля. Дитину забрали в опіковий центр Рівненської обллікарні. Хлопчик у стабільно важкому стані. Лікарі ніяких прогнозів не дають. Зі слів родичів, не хочуть забігати наперед. Владику вже зробили одну операцію з пересадки шкіри. Завтра очікують на другу. Третя - у п'ятницю. Постраждали голова та обличчя. Обпечене все тіло. Потерпілий потребує фінансової допомоги. Щодня на ліки йде близько 2 тисяч гривень", - розповіла Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немовля померло, бо у пологовому не було необхідних препаратів

Родичі припускають, що Влад міг взяти в руки якусь займисту речовину. Можливо, засіб для зняття нігтів. Нині хлопчик увесь перебинтований. Сьогодні його вже поїли зі шприца компотом та молоком. Лікарі кажуть, що мертві тканини позабирали, аби не всмоктувалися у кров. Лікування може тривати 3-4 місяці.

Мама Влада перебуває у декреті. Батько дитини - на заробітках у Польщі. Раніше ремонтував дороги. Родина живе у Гощі. Будинок винаймають. Переїхали з Києва напередодні пологів Світлани. На сина чекали довго. Родичі допомагають жінці. Просять небайдужих про допомогу. Допомогти фінансово в лікуванні маленького Влада можна грошовим переказом на картку Приватбанку 5168 7555 3131 2557 (Вікторія Валентинівна Кур'ят, тітка хлопчика).

У селі Обільне Мелітопольського району Запоріжжя 11-річний хлопчик через пустощі з вогнем отримав опіки. У хлопчика пошкоджені обличчя, шия та права кисть. Лікарі діагностували 6% опіків 2-3 ступеня. За попередньою інформацією, діти грали біля вогню і палили пакети. Внаслідок цього хлопчик і постраждав.

Зараз ви читаєте новину «1,5-річний хлопчик ледь не згорів на очах у матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути