понеділок, 13 березня 2017 14:24

15-річна школярка повісилася біля будинку

15-річна школярка повісилася біля будинку
Depo.ua

12 березня на Івано-Франківщині за невідомих обставин повісилася 15-річна школярка. Трагедія сталася у селі Малий Ключів Коломийського району.

Про це Gazeta.ua розповіли у Малоключівській сільскій раді.

"Дівчину знайшли біля будинку, повішену на дереві. Загибла жила разом із бабусею та двома молодшими сестрами. Мати була на заробітках у Польщі. Жінка була змушена забезпечувати родину самостійно, оскільки батько раніше помер. 9-класниці виповнилося 15 лише місяць тому. В школі була примірною ученицею. Вчителі кажуть, що їздила на різні олімпіади. У тому числі - з християнської етики та біології. У поліції виключають версію участі в іграх смерті. На тілі загиблої пошкоджень чи порізів не виявили. Нині правоохоронці з'ясовують обставини та причину суїциду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дівчина повісилася на могилі матері

Односельці шоковані цією трагедією. Кажуть, що родина хороша, жили у злагоді. Дівчина була привітною, розумною. Школярка мала великі плани на майбутнє.

9 березня у Кам'янському 18-річна студентка повісилася на власному шарфі. Загиблу дівчину знайшов випадковий перехожий. Вона висіла на дереві біля одного з корпусів навчального центру. Одногрупники та викладачі напередодні трагедії змін у поведінці не помітили. Поліція розслідує самогубство.

Зараз ви читаєте новину «15-річна школярка повісилася біля будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути