пʼятниця, 14 квітня 2017 18:10

14-річну школярку побили дві подруги

14-річну школярку побили дві подруги
Дві школярки побили свою подругу ФОТО: 24tv.ua

У Слов'янську на Донеччині подруги побили 14-річну школярку. У потерпілої травми обличчя та голови. До правоохоронців звернулася 40-річна мати побитої дівчини.

Про це повідомляє "Славгород".

"Дівчина пішла на прогулянку разом зі своїми подругами. Їм - 14 та 15. Між ними виникла сварка. Школярки відвели свою подругу у безлюдне місце і побили. Після цього втекли. Внаслідок бійки школярка отримала перелом кісток носа та струс головного мозку. Її забрали до лікарні. Кривдниць затримали. Їх добре знають у відділку поліції, адже вони стоять на обліку. А їх батьки вже притягувалися до адміністративної відповідальності за неналежне виховання своїх дітей. 15-річна дівчина напередодні скоїла крадіжку. А також неодноразово тікала з дому. Молодша числиться, як член сім'ї, яка опинилася у складних життєвих обставинах", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річного школяра побили старшокласники

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Дівчатам загрожує штраф, громадські або виправні роботи на строк до 1 року.

У Лимані на Донеччині восьмикласниця принижувала ровесника-інваліда і знімала все на відео. Після цього виклала в одну із соцмереж. Записи виявили правоохоронці. Під час весняних канікул компанія школярів гуляла біля озера. 13-річна дівчина підбігла до хлопця. Зненацька схопила його за куртку та почала бити. Разом із цим змушувала робити принизливі речі. Усе записувала на телефон. Згодом потерпілий вирвався і втік. Однак дорослим нічого не розповів. На відео випадково натрапили в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «14-річну школярку побили дві подруги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути