четвер, 13 квітня 2017 16:55

Восьмикласниця познущалася над ровесником-інвалідом
3

Школярка познущалася над інвалідом
Фото: Відділ комунікації поліції області
Школярка познущалася над інвалідом
Школярка познущалася над інвалідом

У Лимані на Донеччині восьмикласниця принижувала ровесника-інваліда і знімала все на відео. Після цього виклала в одну із соцмереж. Записи виявили правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Під час весняних канікул компанія школярів гуляла біля озера. 13-річна дівчина підбігла до хлопця. Зненацька схопила його за куртку та почала бити. Разом із цим змушувала робити принизливі речі. Усе записувала на телефон. Згодом потерпілий вирвався і втік. Однак дорослим нічого не розповів. На відео випадково натрапили в інтернеті. Зі слів директора школи, дівчина дуже зухвала по відношенню до всіх. Батьки знають про її поведінку. Однак ніяких заходів не вживають", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тих, хто злив відео - покараємо" - підлітки, які побили школярку

Батьків притягнули до адміністративної відповідальності. Правоохоронці взяли під особливий контроль неповнолітню. У службу у справах дітей буде направлено інформаційний лист про необхідність соціального супроводу дівчини.

"Знущання над дітьми і взагалі над тими, хто не може за себе постояти неприпустимі. Кожен такий вчинок не залишиться не поміченим і безкарним", - зазначив начальник поліції Сергій Альошин.

У разі, якщо хтось має інформацію про те, що дитина потерпає від насильства в сім'ї, або з боку однолітків, просять повідомити поліцію за телефонами 102 або 0-800-505-102, або на електронну адресу [email protected].

У Києві чотири дівчини побили 13-річну школярку. Випадок стався ввечері 9 квітня на території парку Партизанської Слави Дарницького району недалеко від колеса огляду. За словами медиків, школярка отримала струс мозку і була доставлена в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Восьмикласниця познущалася над ровесником-інвалідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути