вівторок, 15 грудня 2020 17:42

14-річна дівчина втекла з дому - її знайшли за 800 км з далекобійником
3

14-річна дівчина з Волинської області втекла з дому. Знайшли її за 800 км - в Одеській області.

Про те, що зникла донька, поліцейським повідомила мати за 2 доби після її зникнення, кажуть у відділі комунікації поліції Одеської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти йшли пішки по залізничних коліях, щоб побачити місто

14-річна дівчина з Волинської області втекла з дому. Знайшли її за 800 км
Фото: npu.gov.ua
14-річна дівчина з Волинської області втекла з дому. Знайшли її за 800 км
Про те, що зникла донька поліцейським повідомила мати через дві доби після її зникнення

"Про зникнення доньки її мати повідомила луцьким патрульним 11 грудня, за 2 доби після виходу дитини. Зі слів жінки, дівчинка не вперше йде з дому, але правоохоронців вона про це раніше не сповіщала, бо та завжди поверталася за кілька годин. Цього ж разу ситуація затягнулася", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановили маршрут пересування дівчини і з'ясували, що вона сіла у фуру далекобійника, з яким, імовірно, дісталася до портового містечка на Одещині - Чорноморська. Про свої здогади вони одразу повідомили тамтешнім правоохоронцями, і ті негайно підключилися до пошуків втікачки.

Маючи лише опис вантажівки та водія, поліцейські перевірили десятки фур, що прибули в місто, і врешті їхні зусилля увінчалися успіхом. 12 грудня правоохоронці сповістили організаторам розшуку, що знайшли дитину.

Поки за дівчиною їхали рідні, про неї подбали ювенали. Їм вона пояснила, що пішла з дому, бо посварилася зі старшим братом, але вона більше ніколи так не чинитиме, бо розуміє, якого лиха могла наробити і собі, і матері.

У Кривому Розі Дніпропетровської області 6-річний хлопчик пішов із дому через насильство з боку співмешканця матері. Правоохоронці з'ясували, що чоловік постійно ображає та погрожує фізичною розправою жінці та її 6-річному сину, відбирає гроші, які дає колишній чоловік на дитину. Матір має інвалідність, нічого не чує і отримує тільки пенсію по інвалідності, має ще 3-місячну дитину від співмешканця.

Зараз ви читаєте новину «14-річна дівчина втекла з дому - її знайшли за 800 км з далекобійником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути