неділя, 13 жовтня 2013 11:10

13 людей загинуло у ДТП під Самарою

13 людей загинуло у ДТП під Самарою
12 людей загинули на місці, а ще один помер у лікарні ФОТО: ria.ru

У результаті аварії на трасі М-32 у Большечерніговському районі Самарської області загинули громадяни ближнього зарубіжжя, передає вранці в неділю, 13 жовтня, агентство "Інтерфакс".

Як повідомили в регіональному МВС, за останніми даними, жертвами лобового зіткнення мікроавтобуса і фури стали 13 людей, ще троє, у тому числі один з водіїв, госпіталізовані. Всього в мікроавтобусі перебували 11 громадян Узбекистану, двоє з Таджикистану і один азербайджанець, у фурі - тільки водій, громадянин Казахстану, додали в МВС.

Зіткнення вантажного "Мерседеса" з мікроавтобусом "Тойота" сталося близько опівночі на 130-му кілометрі траси, яка йде від казахстанського кордону до Самари , повідомили в ГУ МНС по Самарській області. Після аварії обидва автомобілі впали в кювет, а мікроавтобус загорівся. 12 людей загинули на місці, а ще один помер у лікарні.

Причини аварії встановлюються. За попередніми даними , водій мікроавтобуса з нижегородськими номерами не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. У прес-центрі МВС Росії агентству ІТАР-ТАРС повідомили , що у мікроавтобуса лопнуло переднє колесо.

Зараз ви читаєте новину «13 людей загинуло у ДТП під Самарою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути