четвер, 18 червня 2020 18:10

11-річну дівчинку батьки тримали на ланцюгу: повідомили про нові обставини в справі

11-річну дівчинку батьки тримали на ланцюгу: повідомили про нові обставини в справі
На Одещині поліцейські оголосили підозру в катуванні батькам 11-річної дівчинка та їхній подрузі. Фото: od.npu.gov.ua

Триває у слідство у справі про побиття матір'ю 11-річної доньки в одному з сіл Білгород-Дністровського району на Одещині.

З'ясувалося, що дівчинку систематично били і прив'язували на ланцюг, аби не тікала. А порадила методи такого виховання 41-річна подруга батьків, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадив на ланцюг і бив паском: вітчим познущався з пасинка

"Справу відкрили за статтею "умисне легке тілесне ушкодження". Слідчі встановили, що дівчинку не лише били, а й прив'язували на ланцюг, аби не тікала з дому. І причетні до цього не тільки 42-річна мати дитини, а й її 40-річний співмешканець, який прилаштував ланцюг до дивана. Та 41-річна подруга, за порадами якої ті вдалися до такого методу "виховання", - розповів заступник начальника відділу - начальник слідчого відділу Білгород-Дністровського ВП Павло Гавришко.

Справу перекваліфікували на статтю "катування". Усім трьом фігурантам оголосили підозру. Крім того, дії матері, яка неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків, кваліфіковані ще й за статтею "злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною". Слідство триває.

Подія мала місце в квітні цього року. Тоді, за словами сусідів, 11-річну дівчинку нібито побила мати. Бо вона без дозволу пішла додому з гостей, де дорослі пиячили.

Зараз ви читаєте новину «11-річну дівчинку батьки тримали на ланцюгу: повідомили про нові обставини в справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути