пʼятниця, 03 серпня 2018 07:29

11-місячний малюк отруївся спиртовою настоянкою

11-місячний малюк отруївся спиртовою настоянкою
У Маріуполі мати недогледіла дитину, яка отруїлася лікарським засобом. Фото: відкриті джерела

У Маріуполі 11-місячний хлопчик випив небезпечну речовину, через що потрапив у лікарню в тяжкому стані, повідомили у поліції.

Оперативники опитали 27-річну матір хлопчика та встановили, що у той час коли жінка відволіклась на розігрівання їжі для немовляти, її 3-річна донька дістала зі шафи пляшку з чемеричною водою.

Коли матір повернулась до кімнати то побачила, що її маленький син грався пляшкою, а його руки та рот вже були у небезпечній рідині. Жінка змила рідину водою та нагодувавши вклала 11-місячного сина спати. Коли дитина прокинулась, то в неї почалася блювота. Тоді жінка викликала медиків.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Кальміуського відділення поліції. Наразі дитина перебуває у лікарні в тяжкому стані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування". Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На випускному шкільному балу отруїлися 62 особи

Чемеричний вода - спиртова настоянка з кореневищ чемериці.

Це засіб для волосся і шкіри обличчя і голови. Він сприяє посиленню і прискоренню зростання волосся, оздоровлення шкіри голови. Крім того, даний засіб використовують при педикульозі.

Зараз ви читаєте новину «11-місячний малюк отруївся спиртовою настоянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути