Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2020 18:36

11 діб пошуків 16-річного Дмитра Степарука: розповіли про його родину

11 діб пошуків 16-річного Дмитра Степарука: розповіли про його родину
На Житомирщині розшукують 16-річного Дмитра Степарука. Зник 21 лютого дорогою додому з ліцею у райцентрі. Фото: zt.npu.gov.ua

На Житомирщині розшукують 16-річного Дмитра Степарука із села Теренці Хорошівського району. Він зник ще 21 лютого дорогою додому із райцентру. О 21.30 люди бачили, як він іде пішки додому. Трасою до села близько 3 км. Але ні того дня, ні наступного вдома не з'явився.

Хлопець найстарший із трьох дітей 40-річної Тетяни Степарук. Має ще молодших сестру і брата. Мати сама їх виховує. Дмитро ніколи з дому не тікав, скандалів у родині не було, розповіла кореспондентові Gazeta.ua Зоя Анатоліївна, діловод Дашинської сільської ради, куди входять Теренці.

"Звичайна сільська родина. Тетяна раніше працювала у психоневрологічному диспансері. Зараз у декреті. Бідова родина, живуть на виплати та допомогу. Але Тетяна за дітьми дивиться. В хаті завжди є продукти, прибрано. Дмитрик хороший хлопець. Сусіди за нього гарно відгукуються. Кажуть, роботящий, допомагає що попросять. Торік закінчив філію Хорошівського ліцею, яка тут у нас Дашинці. Пішов у 10-й клас у райцентр", - каже Зоя Анатоліївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже місяць розшукують 16-річну школярку

У ліцеї кажуть, Дмитро товариський і відкритий до спілкування. Але мав проблеми із відвідуванням – часом без поважної причини пропускав заняття.

Дмитра щодня шукають близько двохсот людей: поліцейські, нацгвардійці, кінологи, лісники, рятувальники, волонтери. Перевіряють ліси, поля, водойми та занедбані будинки.

Прикмети хлопця: середнього зросту, має темне волосся, на правій щоці - родима пляму. Був одягнений у чорний спортивний костюм, сіру куртку, чорні кросівки.

У день зникнення 21 лютого Дмитро Степарук був на заняттях у ліцеї, потім зустрівся із друзями. І вони, і мати переконані, що не міг сам поїхати за межі району, бо не мав при собі грошей і документів. У поліції розглядають щонайменше 5 версій зникнення хлопця.

Зараз ви читаєте новину «11 діб пошуків 16-річного Дмитра Степарука: розповіли про його родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути