понеділок, 02 березня 2020 17:23

Десята доба пошуків 16-річного Дмитра Степарука: що відомо

Десята доба пошуків 16-річного Дмитра Степарука: що відомо
На Житомирщині розшукують 16-річного Дмитра Степарука. Зник 21 лютого дорогою додому з ліцею у райцентрі. Фото: zt.npu.gov.ua

На Житомирщині продовжуються пошуки 16-річного Дмитра Степарука із Теренців Хорошівського району. Хлопець зник ще 21 лютого дорогою з райцентру і на сьогодні його місцезнаходження невідоме.

Щодня понад сотня поліцейських та небайдужі прочісують довколишню місцевість та райцентр у пошуках 9-класника, розповіла кореспондентові Gazeta.ua начальник відділу комунікації обласної поліції Алла Ващенко.

"Відпрацьовують 5 версій зникнення хлопця, але їх не розголошують. Бо мова все ж іде про дитину. Єдине – його зникнення не пов'язують, приміром, із втечею з дому, а з певними обставинами. Сотні поліцейських повторно відпрацьовують місце зникнення в радіусі кількох десятків кілометрів, аби знайти бодай якісь зачіпки", - розповіла Алла Ващенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка провела ніч сама у лісі

Прикмети Дмитра: середнього зросту, темне волосся, на правій щоці має родиму пляму.

Був одягнений у чорний спортивний костюм, сіру куртку, чорні кросівки.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією щодо місця знаходження Дмитра Степарука, просять повідомити за номерами телефонів (096) 812 79 51, (0414) 532102, на спецлінію "102" або до найближчого відділення поліції.

Дмитро Степарук у день зникнення 21 лютого був на заняттях у Хорошівському ліцеї, ввечері зустрівся з друзями. О 21.30 люди бачили, як він іде пішки додому. До хати підліток так і не дістався.

Зараз ви читаєте новину «Десята доба пошуків 16-річного Дмитра Степарука: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути