вівторок, 12 лютого 2013 16:59

10-річного хлопчика з Чернігівщини знайшли у петлі

10-річного хлопчика з Чернігівщини знайшли у петлі
Фото: fedpress.ru

10-річний Валентин Дорожинко навчався у п'ятому класі ЗОШ с. Гірськ Щорського району Чернігівський області. Сьогодні вранці, 12 січня, його знайшли повішеним на горищі.

"Напередодні із заявою про зникнення онука до правоохоронців звернувся дідусь хлопчика , - повідомляє начальник сектору зв'язків з громадськістю УМВС України у Чернігівській області Сергій Бриль. За попередніми даними, слідів насилля не виявлено. По даному факту прокуратура Чернігівської області почала перевірку.

Мати та вітчим загиблого хлопця перебиваються тимчасовими заробітками, оскільки в селі немає роботи. Односельці характеризують Валентина як позитивну дитину, не схильну до самогубства.

"Сім'я у них нормальна — каже односельчанка. - Наташка, мама Валіка, живе з Володьою давно, в офіційному шлюбі. Спільних дітей у них немає, один Валік. Із вітчимом стосунки у хлопчика були дуже гарні. В неділю бачила, як Валька грався на вулиці. Був веселий. Ми думаємо, що це могло статися випадково. На тій мансарді, де його знайшли, у нього там була боксерська груша, ще якісь іграшки. Він часто там гуляв сам. Може закрутив якось мотузок коло шиї, а розплутати не зміг".

Зараз ви читаєте новину «10-річного хлопчика з Чернігівщини знайшли у петлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути