Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2012 04:15

Різак впевнений, що його сина убили і вимагає від прокуратури дорозслідування

Різак впевнений, що його сина убили і вимагає від прокуратури дорозслідування
Іван Різак ФОТО: panorama-mukachevo.com

Екс-губернатор Закарпатської області Іван Різак стверджує, що його син Олексій не падав з 15-поверху, і заявляє, що готовий довести це, погодившись на ексгумацію тіла.

Про це він написав у відкритому листі на адресу прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні, начальника облуправління СБУ Василя Сітари і начальника облуправління МВС Василя Варцаби, повідомляє "Закарпаття online".

"Кримінальну справу вже на старті слідства повинно було бути розширено до "умисного вбивства" і передано на розслідування в прокуратуру, таким чином, щоб не втрачаючи час, знаходити справжніх вбивць і замовників", - вважає Різак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син екс-губернатора Закарпаття викинувся з 15-го поверху

"Підкреслюю, що замовники вбивства відносяться до серйозної політико-бізнес групи, оскільки за короткий час можуть реалізувати замовлене вбивство, поширити за кілька хвилин у центральних інтернет-виданнях версію, яку вони хотіли бачити", - заявив він.

"Дуже серйозно треба аналізувати дії медичних служб і судмедекспертизи в той вечір, оскільки досі незрозуміло, хто не допустив "швидку" у 19 годин 26 хвилин до тіла сина і яка міліція перебувала в цей час біля багатоповерхівки, незважаючи на те, що сигнал про знаходження тіла у "швидку" надійшов у 19:21 годину, а в міліцію о 20:30 годин", - уточнює батько загиблого.

"Допускаю, що ті міліціонери (не виключаю, що вони виявляться перевертнями в погонах) разом з судмедекспертом і вищеназваними посадовими особами, як мінімум, приховували злочин, але це мої припущення, які потрібно перевірити слідчим шляхом", - відзначає колишній губернатор.

"Ще раз наголошую, що син Олексій не падав ні з якого поверху багатоповерхівки, тіло його не постраждало, не постраждав навіть його одяг. Нами не було знайдено жодних переломів рук і ніг, жодної травми на обличчі", - повідомив Різак.

Батько допускає, що може виявитися пізніше, що вбитого сина не було зовсім біля багатоповерхівки, а з ним "працювали" і вбивали в одному з нейрохірургічних центрів, який славиться своїми політичними кадрами очолювання університету".

Зараз ви читаєте новину «Різак впевнений, що його сина убили і вимагає від прокуратури дорозслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути