середа, 20 червня 2012 16:42

Вночі спалили автомобіль головного даішника Ужгорода

Вночі спалили автомобіль головного даішника Ужгорода
"Тойоту" облили легкозаймистою речовиною і підпалили. Фото: dtpinfo.net

Сьогодні вночі в Ужгороді майже дотла вигорів автомобіль "Тойота Авенсіс", який належить начальнику міського відділу ДАІ Олексію Співаку.

"О 3.30 ранку до міліції зателефонували із пожежно-рятувальної служби. Повідомили, що в Ужгороді у дворі будинку по вулиці Оноківській горить автомобіль. Коли правоохоронці приїхали туди, пожежники вже гасили вогонь", - розповіли в Ужгородському міському управлінні УМВС України в Закарпатській області.

В управлінні МНС кажуть, що завдяки відсутності на вулицях заторів пожежники з центральної частини міста до вулиці Оноківської прибули за лічені хвилини. Однак вогонь на той момент уже встиг знищити передню панель, сидіння та частину кузова.

За попередніми висновками, "Тойоту" облили легкозаймистою речовиною і підпалили. Але остаточну причину і збитки наразі визначають спеціалісти управління держтехногенбезпеки в Закарпатській області.

На офіційному сайті закарпатської міліції з'явилася інформація, що "сам потерпілий О.Співак звертається до громадян з проханням надати будь-яку інформацію щодо замовника і виконавців підпалу його машини, гарантуючи конфіденційність і винагороду за інформацію в сумі 10 тисяч гривень".

 

Зараз ви читаєте новину «Вночі спалили автомобіль головного даішника Ужгорода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути