середа, 06 липня 2011 11:20

В Умані директор пивзаводу обороняв кіоск з даху
8

Фото: Фото: Ірина Патлатюк

Близько 7 ранку в місті Умань на Черкащині директор місцевого пивзаводу "Уманьпиво" Анатолій Кисіль виліз на дах кіоску, в якому продавали пиво і лимонад. Так він протестував проти знесення його торгової точки представниками місцевої влади. Кіоск встановили незаконно кілька років тому і жодних дозвільних документів у директора немає.

В Умані працює більше двох десятків незаконних кіосків. Їхні власники були попереджені заздалегідь про демонтаж і мали час, щоб самим забрати кіоски. Першим почали демонтувати один з найбільших – кіоск "Уманьпиво" по вулиці Тищика. О 6 ранку на демонтаж приїхали представники міської влади, місцеві депутати, представники всіх міських служб та правоохоронці.

Близько години тривали перемовини між Анатолієм Кисілем та Максимом Поляковим, заступником міського голови, і Олександром Цебрієм, депутатом міської ради. Кисіль не погоджувався на знесення кіоску, мотивуючи тим, що кілька років звертався до влади аби дали дозвіл на встановлення.

"Це можна було вирішити мирно, в кабінеті і не зносити кіоск, – сказав Кисіль. Після переговорів він несподівано виліз на кіоск і провів на ньому близько двох годин.

Комунальників, які хотіли встановити обладнання для демонтажу на дах він не пустив.

Максим Поляков зауважив, що кіоск встановлений незаконно, на нього постійно надходять скарги від мешканців сусідніх будинків.

"Всі мають працювати законно і сплачувати податки, – розповів Поляков. – Чомусь одні можуть оформити відповідні документи і працювати відкрито, а інші ні".

Поляков і Цебрій переконували директора злізти з даху, але він не погоджувався. Зліз лише через дві години. Кіоск демонтували.

Зараз ви читаєте новину «В Умані директор пивзаводу обороняв кіоск з даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути