Ексклюзиви
вівторок, 05 липня 2011 11:42

Стросс-Кан пригрозив журналістці судом

Стросс-Кан пригрозив журналістці судом

Домінік Стросс-Кан планує подати на французьку письменницю та журналістку Трістан Банон до суду за наклеп. Про це з посиланням на адвокатів політика повідомляє Agence France-Presse.

Заява адвокатів Стросс-Кана прозвучала після того як стало відомо, що Банон у вівторок, 5 липня, подасть проти політика офіційний позов за звинуваченням у сексуальних домаганнях, яким письменниця, за її словами, зазнала в 2002 році в Парижі. Сам Стросс-Кан, як повідомили його адвокати, назвав звинувачення журналістки "уявними".

Вперше про плани звернутися до суду Банон заявила ще в травні 2011 року, через кілька днів після арешту Стросс-Кана в США.

Колишній глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан був заарештований 14 травня 2011 року в Нью-Йорку за звинуваченням у згвалтуванні покоївки одного з місцевих готелів. Він провів кілька днів у в'язниці, після чого був випущений під заставу і поміщений під домашній арешт. 18 травня Стросс-Кан подав у відставку з поста глави МВФ.

Наприкінці червня слідчі викрили покоївку в дачі неправдивих свідчень, у зв'язку з чим 1 липня політик був звільнений з-під домашнього арешту в обмін на обіцянку з'явитися у суді на першу вимогу.

Сам Стросс-Кан неодноразово відкидав всі звинувачення на свою адресу.

Зараз ви читаєте новину «Стросс-Кан пригрозив журналістці судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути