понеділок, 11 квітня 2011 11:23

Кримський чиновник отримав хабар у розмірі 100 тисяч доларів

Кримський чиновник отримав хабар у розмірі 100 тисяч доларів

Стосовно заступника начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Севастополі прокуратурою міста порушено кримінальну справу за одержання хабара у великих розмірах. Про це повідомив прес-секретар прокурора Севастополя Валерій Ястрембський.

"Вказана посадова особа отримала хабар у розмірі 100 тисяч доларів США за видачу висновку про погодження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Злочинна діяльність чиновника була припинена оперативними діями співробітників міської прокуратури та УБОЗ Севастополя. Відразу після передачі хабара підозрюваний був затриманий на місці злочину (а саме з пакетом, у якому знаходилися долари США і грошові "ляльки") на одній з центральних вулиць міста ", - розповів прес-секретар, пишуть Факти.

Затриманий поміщений в ізолятор тимчасового утримання до вирішення питання про обрання йому запобіжного заходу. У справі проводиться досудове слідство.

Щотижня Міністерство внутрішніх справ документує 150 фактів отримання хабарів.

Зараз ви читаєте новину «Кримський чиновник отримав хабар у розмірі 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути