неділя, 30 грудня 2012 19:48

Покупці створили великі затори біля вінницьких ринків
8

Фото: ФОТО: Тетяна ЩЕРБАТЮК

Протягом 28, 29, 30 грудня на вулиці Коцюбинського у Вінниці утворюються великі затори від площі Перемоги до залізничного вокзалу. Тут розташовуються підряд три ринки, Центральний, "На Папаніна", "Привокзальний". Мешканці області та місцеві паркуються по обидві боки доріг. Вільною залишається одна смуга.

"Та якби ж сніг був розчищений аж до тротуарів. Або ж ДАІшники не дозволяли паркуватися на таких дорогах. Їхав з Вишеньки на вокзал тещу зустрічати, спізнився, то мав що слухати. Якби знав, що тут таке робиться, то заїхав б з Тяжилова. А так попав вже сюди, то назад не вибратись. Мій сусід вже після обіду тут був, вирішив через другорядні дороги об'їхати. А там ще гірше. Взагалі машини не рухались. Всі такі хитрі, як він виявились. Простояв у пробці 40 хвилин. У нас скоро буде так як в Києві, якщо влада не вирішить питання з парковками", - наголосив водій Олег Мельник.

Всі прогнозують такі самі проблеми і на 31 грудня.

"Це ж всім треба на машинах скуплятись, всі круті. На міському транспорті вже їздити не хотять. Я б не пускала взагалі машини в місто з районів. Хай би стояли на об'їздній, а до ринків їхали на маршрутках і троллейбусах. Подивився міліціонер, що немає вінницької прописки, то хай машини залишають, а самі їдуть, куди хочуть. Зробили б за містом велику стоянку, і все", - запропонувала місцева Галина Семчук.

Її тітка проїздом заїхала у Вінницю. Одну зупинку на тролейбусі вони долали 30 хвилин.

"Сіли біля готелю "Південний Буг". До площі Перемоги їхали півгодини. Бо там трамваї не могли роз'їхатися з автівками. А далі, до вокзалу, величезна пробка, в'їхати у той ряд неможливо. С початку 15 хвилин на світлофорі стояли, а потім 15 хвилин до зупинки доїжджали. Це жах! Вийшли, пішки з чемоданами пішли. Тротуари не почищені, колеса застряють. Добре, що завчасно з дому вибрались, а то б на потяг запізнились", - зауважила Галина Іванівна.

Близько 17-ї години автомобілі роз'їхались, затори зникли.

Зараз ви читаєте новину «Покупці створили великі затори біля вінницьких ринків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути