неділя, 17 грудня 2017 23:28

10 секретів правильного прикрашання ялинок

В прикрашанні ялинки важливими є не тільки іграшки, а й вміння їх розміщувати. Про секрети новорічного декор розповіла співвласниця мережі магазинів декору Світлана Сабрі. неї накопичився чималий досвід і безліч хитрощів, як зробити новорічне дерево дійсно красивим і ошатним.

Автор: tv.ua
  Прикрашання ялинок: 10 оригінальних секретів
Прикрашання ялинок: 10 оригінальних секретів

1. Краще замінити живу ялинку декоративною

Жива ялинка може впасти під вагою іграшок, вона не завжди має ідеальну форму і густоту гілок. Також може засохнути і втратити вигляд ще до кінця свят.

Декоративна ж ялина завжди "в формі", її можна згинати і надавати потрібний вид, догляд за нею дуже простий і вона завжди стійка.

2. В першу чергу вішайте гірлянду

Це дуже просте правило, про який, чомусь багато хто забуває. Більш того, я завжди акцентую увагу на тому, що гірлянду потрібно ховати глобоко в гілках, не залишаючи зовні павутину з проводів.

Вогники всередині ялинки додадуть їй додатковий обсяг і красиво підсвітять іграшки, а дроти не будуть порушувати естетику дерева.

3. Розпрощайтеся з дощиком назавжди

Дощик став пережитком минулого. Зараз можна купити багато стрічок або бус. А дощик використовуйте в декорі, заповнивши їм вази разом з кулями або шишками.

Автор: tv.ua
  Прикрашання ялинок: 10 оригінальних секретів
Прикрашання ялинок: 10 оригінальних секретів

4. Дотримуйтеся колірної схеми

Виберіть два-три основних кольори, які будете використовувати в декорі будинку. Якщо ялинка знаходиться поруч зі святковим столом, використовуйте в сервіровці одну і ту ж колірну схему, або доповніть нейтральний стіл новорічним декором в тон з ялинкою.

Трендом цього року є поєднання червоного кольору з золотими і срібними іграшками.

5. Розкладіть іграшки групами, перед тим, як вішати їх на ялинку

Набагато легше буде вішати іграшки на ялинку, якщо попередньо розкласти їх по групах на підлозі або відразу зберігати їх в окремих коробках.

6. Створіть обсяг, розмістивши іграшки в глибині дерева

Ялинка, у якій іграшки висять тільки на кінчиках гілок, виглядає плоскою.

Краще розміщувати простіші, фонові іграшки в глибині ялинки, а більш ошатні - зверху. Іграшки відбивають світло гірлянд і ялинка виглядає пишною, об'ємної і ошатною.

7. Вішайте іграшки по спіралі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 ідей як вдома створити новорічну атмосферу

Ялинка матиме професійний дизайнерський вигляд, якщо повісити іграшки по спіралі. Кожен вид окремо, комбінуючи їх за кольором, розміром і формою.

8. Не бійтеся використовувати додатковий декор.

Часто буває так, що або іграшок не вистачає, або хочеться надати ялинці особливий, індивідуальний характер. В цьому випадку не бійтеся експериментувати і прикрашайте дерево незвичайними предметами.

Сміливо в'яжіть на гілки банти з блискучих або кольорових стрічок, вішайте шишки, цукерки і пряники, дзвіночки, маленькі іграшки, вироби своїми руками, помпони та живі квіти. Головне - не переборщити і витримати стиль.

Автор: tv.ua
  Прикрашання ялинок: 10 оригінальних секретів
Прикрашання ялинок: 10 оригінальних секретів

9. Прикрасьте підніжжя ялинки.

Ніжк в ялинки можна прикрасити круглим килимком в тон до іграшок, кошики, штучний сніг, кольорові коробки з бантами або м'які іграшки, декор у вигляді будиночків, санок, оленів, ліхтариків та іншої новорічної атрибутики.

10. Надайте дому святковий аромат.

Потрібний настрій можна створити за допомогою запахів. Ці аромати продаються у вигляді спреїв, ароматичних паличок, свічок, на будь-який смак.

Зараз ви читаєте новину «10 секретів правильного прикрашання ялинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути