середа, 06 квітня 2022 14:46

Померла мати Бєднякова, яка понад місяць була в блокованому Маріуполі: "Слабшала з кожним вибухом"

Телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним після участі в тревел-шоу "Орел та Решка", повідомив про смерть матері. Вона понад місяць перебувала в блокованому російськими окупантами Маріуполі.

Автор: instagram.com/biedniakov
  Телеведучий Андрій Бєдняков повідомив про смерть матері
Телеведучий Андрій Бєдняков повідомив про смерть матері

У ніч проти 6 квітня матері Бєднякова не стало. Він опублікував її архівне фото в Instagram. Також повідомив, що сердце його матері, якій два дні тому вдалося виїхати з блокованого росіянами Маріуполя, перестало битися.

"Матері не стало. Вночі перестало битися серце. Важко писати, але я це зроблю. За час війни я розмовляв із сестрою двічі. По хвилині. Коли вони нарешті змогли виїхати - мені зателефонували родичі. Я зрадів. Але потім подзвонила сестра і сказала, що мати в комі: "Вона вже в комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з'явилася нагода, ми поїхали. Я не хотіла ховати матір біля під'їзду. Як це робили інші".

З початку війни мати слабшала з кожним вибухом. Хворіла. Але вона ще жила б. "Русский мир" - гірший за найстрашнішу хворобу. Гірше раку й Альцгеймера. Ця ідеологія та армія тягне на той світ швидше", - написав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роднянський: "Після Бучі не можна більше говорити про російську культуру"

Додав, що йому страшно те, що не зможе попрощатися з матір'ю.

Автор: instagram.com/biedniakov
  Мати Бєднякова більше місяця провела в окупованому росіянами Маріуполі
Мати Бєднякова більше місяця провела в окупованому росіянами Маріуполі

"Але я певен, що рано чи пізно я приїду попрощатися до матері. Коли на тій території знову висітиме український прапор. Путін забрав у мене найрідніше. В мене та ще в тисяч українців. Але ми обов'язково дочекаємося. "Я не хотіла ховати матір біля під'їзду. Як це робили інші" - нехай ця фраза з'являється щоразу у вашій голові, мої російські "друзі-мовчуни", коли згадуєте про мене", - заявив Бєдняков.

Американський режисер Кері Фукунаґа, який прославився завдяки фільму про Джеймса Бонда "007: Не час помирати" та серіалу "Справжній детектив", перебуває в України та волонтерить із командою благодійного проєкту World Central Kitchen. Він допомагає їжею людям, які постраждали від агресії РФ. Також Фукунаґа фотографує українців і розповідає їхні історії.

Зараз ви читаєте новину «Померла мати Бєднякова, яка понад місяць була в блокованому Маріуполі: "Слабшала з кожним вибухом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути