четвер, 12 січня 2017 14:12

Після повернення з АТО у бійця діагностували пухлину головного мозку

Після повернення з АТО у бійця діагностували пухлину головного мозку

У ніч перед Різдвом помер 39-річний Сергій Моргун з села Давидківці на Хмельниччині. Рік він воював на сході України. Після повернення у нього діагностували пухлину головного мозку.

"Сергій воював у Пісках та Широконому. В останній місяць відправили на острів Зміїний. Там він щось охороняв. Коли дзвонив, то скаржився, що нема чого їсти. Казав: "Навіть хліба немає. Щоб з голоду не вмерти, то мідій у морі ловимо". Додому син повернувся худим і виснаженим. При зрості 178 сантиметрів важив 50 кілограмів. Лікарі діагностували у нього виразку шлунку. 2 тижні лікувався у госпіталі. Як виписали, у нього почало відбирати праву руку, стало важко говорити. Після МРТ сказали, що у нього пухлина головного мозку", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua мати Сергія Моргуна Ольга Іванівна.

"Операцію робити не ризикнули. Лікарі сказали, що не витримає через виснаження. Призначили хіміотерапію. За кілька днів після неї у Сергія пішла носом кров, а потім почалася внутрішня кровотеча. Він помер у лікарні перед Різдвом. Перед тим дуже просив відвезти його додому. Не забрали, бо надіялися, що у лікарні його зможуть врятувати", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув Микола Войтов із полку "Київ"

У Сергія Моргуна залишилося 2 дітей. Поховали його поряд із братом Олександром. Він помер у вересні 2015 року. Перед тим записався добровольцем. Коли їхав на службу, йому різко стало зле у поїзді. Помер у лікарні від набряку мозку.

Зараз ви читаєте новину «Після повернення з АТО у бійця діагностували пухлину головного мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути