вівторок, 28 лютого 2017 00:55

Не стало кума Сергія Бодрова

Не стало  кума Сергія Бодрова
Сергій Кушнарьов/znaj.ua

Помер російський телевізійний продюсер, автор проектів "Останній герой" та "Жди меня" 54-річний Сергій Кушнарьов. Мав інсульт.

Про це у Facebook повідомив генеральний директор радіостанції "Говорит Москва" Володимир Мамонтов.

"Його знають, як творця ТВ-програм "Жди меня", "Последний герой" й таке інше. Друг Сергія Бодрова, хрещений його дітей. Дуже багато непомітно важливого зробив і для "Комсомольської правди". Був першим, хто взагалі обзавівся комп'ютером. Запитували, "Серьога, а що це, а навіщо?" Він методом малих справ міняв газетний формат - розуміючи, що пострадянських читачів треба брати за живе, боровся з довгими поганими нарисами, ділячи шпальту на "четвертинки". Вирощував молодих журналістів у своєму розпліднику. Ненавидів штампи, замітки для "галочки", він вичищав усе рутинне зі шпальт. Ми у 90-ті опинилися у різних таборах, це стосувалося майбутнього газети, акціонування і т.д., але зберігали людські контакти, хоч і не часті. Дзвонив йому нещодавно: поговорили про зараз, він сказав, що на ТБ у нього пауза, що пише книгу і допоміг мені у моєму проханні. Шкода Сергія", - написав Мамонтов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер актор із "Гри престолів"

Тиждень тому стало відомо, що Кушнарьов потрапив до лікарні з інсультом. Лікарі не давали багато надій, стан продюсера оцінювали як стабільно важкий.

Телевізійник почав кар'єру в виданні "Комсомольская правда", доклав руку до основи "Нової газети". У 90-х став головним редактором програми "Погляд". 19 років обіймав аналогічну посаду в телекомпанії "ВИД".

Кушнароьв володар кількох премій ТЕФІ і журналістських нагород, має медаль "За трудову доблесть" і Орден Дружби.

Американский актор і режисер Білл Пекстон помер від ускладнень після операції. Йому був 61 рік.

Зараз ви читаєте новину «Не стало кума Сергія Бодрова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути