пʼятниця, 03 березня 2017 08:12

"Народила четверту дитину і мала ускладнення", - померла людина року з обкладинки журналу Time

"Народила четверту дитину і мала ускладнення", - померла людина року з обкладинки журналу Time
ВВС

Стало відомо про смерть ліберійської медсестри 28-річної Саломе Карвах, яку 2014 року визнали "Людиною року" за версією журналу Time.

Про це повідомляє ВВС.

Жінка 17 лютого народила четверту дитину й після ускладнень знову потрапила в лікарню ліберійської столиці Монровії. Чоловік Карвах звинуватив в її смерті працівників клініки, які, за його словами, боялися заразитися лихоманкою Ебола, яку жінка перенесла кілька років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестри стрибнули з 14-поверхівки

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, від спалаху вірусу Ебола 2014-го загинули понад 11 тис. жителів країн Африки. Але Карвах вижила, втративши при цьому майже всю родину - матір і батька, рідного та двоюрідних братів, тіток, дядьків і племінницю. На той момент Карвах працювала медсестрою-стажистом у клініці біля аеропорту Монровії – столиці Ліберії. Незабаром після сімейної трагедії жінку знайшли "Лікарі без кордонів", де вона продовжила роботу після одужання.

У лікарні Сіверськодонецька на Луганщині помер харківський журналіст, 35-річний Микола Шлапак. У нього діагностували інфаркт. Наступного дня озвучили інший діагноз — розшарування аорти.

Зараз ви читаєте новину «"Народила четверту дитину і мала ускладнення", - померла людина року з обкладинки журналу Time». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути