понеділок, 06 листопада 2017 11:54

Кримчанина вбили за український прапор на балконі

Кримчанина вбили за український прапор на балконі
"Сергій "випадково" був викинутий зі свого балкону", - Роман Коваль

У Севастополі помер 75-річний Сергій Каніковський. Його вбили за те, що вивісив на балконі український прапор. Про це у Facebook повідомив громадський діяч, письменник Роман Коваль.

"Мешкав у висотці на 13 поверсі. Причиною смерті стало те, що він вивісив на своєму балконі синьо-жовтий прапор. Окупанти цього йому не подарували. Сергій "випадково" був викинутий зі свого балкону. Звичайно, російська поліція у смерті обвинуватила самого Сергія", - повідомив Роман Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена всіх воїнів АТО, загиблих у жовтні

Сергій Каніковський народився 24 липня 1942 року. Жив у Севастополі. Був членом севастопольської "Просвіти" до окупації міста Російською Федерацією. Також був учасником Всеукраїнського політичного об'єднання "Державна самостійність України" у 1990 – 2000-х роках (2003-го організацію заборонив Леонід Кучма).

"Захоплювався спортом. Попри літа, був молодцюватий, фізично розвинений. Мав спокійну, врівноважену вдачу. Був привітний. Завжди оптиміст", - написав про Каніковського Роман Коваль.

31 жовтня неподалік Донецького аеропорту загинув Георгій "Гюрза" Саралідзе. З 2014 року добровольцем воював у полку "Азов". Пізніше став командиром розвідгрупи у складі 92-ї ОМБр.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанина вбили за український прапор на балконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути