понеділок, 11 листопада 2019 11:23

Інна Лещенко вчаділа в машині однокласника

Інна Лещенко вчаділа в машині однокласника
Інна Лещенко загинула 31 жовтня. Фото: facebook.com/inna.leshchenko.7

В Каневі на Черкащині загинула 15-річна Інна Лещенко. Смерть наступила від отруєння чадним газом.

Їх разом з приятелем знайшли у машині, яка стояла в гаражі. Медики, які прибули на місце, констатували смерть дівчини. Хлопця однолітка доставили у реанімаційне відділення Канівської лікарні у вкрай тяжкому стані.

Підлітки залізли в машину погрітись, бо ввечері було прохолодно. Інна Лещенко навчалась у 10-А класі Канівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

"Інна була життєрадісною дитиною. Завжди весела, ніхто ніколи не бачив її без посмішки. Грала на скрипці, захоплювалась малюванням, дуже любила зайчиків і кроликів. Після закінчення школи мріяла вступити до медичного університету й стати лікарем. Хотіла рятувати іншим життя. Ходила в туристичні походи, танцювала. Мала дуже активне життя", - розповідає Gazeta.ua сестра Ольга Кульганська-Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розквіті творчих сил загинув легендарний український співець

Вчаділих дітей знайшли батьки хлопчика. Коли прийшов до тями в лікарні, не зміг згадати, що сталось. Пам'ятав, як сиділи, говорили, а далі провал. Новину про загибель товаришки сприйняв дуже емоційно.

"Наші сім'ї близько спілкувались, дружили. Її смерть - трагічний збіг обставин. Ми не звинувачуємо ні кого в тому, що сталось. Добре, що хоч одна дитина вижила. Інна такого шансу не отримала", - додає Ольга.

На класних фотографіях Інна майже на всіх стоїть по центру. Однокласники кажуть, що дівчина була чуйною. Часто виручала й допомагала.

"Всім хто її знав, дуже болить ця втрата. Досі повірити важко у таку страшну трагедію. Була світлою хорошою дитиною. Її часто звали бути ведучою на різних заходах", - каже викладач Світлана Хоменко.

На церемонію поховання прийшли вчителі, однокласники, товариші з музичної школи і гуртків, які вона відвідувала.

В Одесі 5 листопада попрощалися із 14-річною Дариною Дробот, яку вбив на рік старший наркозалежний товариш.

На жалобну церемонію до будинку на вулиці Паустовського, де жила Дарина, прийшли сотні людей. Однокласники, друзі, сусіди, небайдужі до горя родини одесити зібралися, щоб провести дівчину в останню путь.

Зараз ви читаєте новину «Інна Лещенко вчаділа в машині однокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути