Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2017 14:17

Боєць АТО загинув у ДТП: машину розірвало навпіл

Боєць АТО загинув у ДТП: машину розірвало навпіл

24 січня у селі Полянівка Мелітопольського району Запорізької області поховали бійця 56-ї окремої мотопіхотної бригади 36-річного Олександра Мінченка із позивним "Аватар". Загинув у аварії, яка трапилася у Маріуполі 21 січня.

Про це у Facebook повідомила Тетяна Барвінська.

"На війну пішов у першу хвилю мобілізації в 2014 році. Воював в складі 23 окремого мотопіхотного батальйону 93-ї бригади, був старшим навідником гранатометного взводу мотопіхотної роти. Пройшов майже всі найгарячіші точки. В листопаді 2015 його було нагороджено орденом За мужність III ступеня", - йдеться у повідомленні.

Після демобілізації Олександр продовжив військову службу за контрактом. На момент загибелі він був старшим сержантом, командиром 2-го мотопіхотного взводу 3-ї мотопіхотної роти в 56-й бригаді.

"На контракті мене змусили залишитись смерті моїх товаришів. Вони були такими ж українцями, як і я. Ми разом з ними пили чай, разом несли службу. Я не можу вчинити інакше. Тепер я не відступлю. Мій син не цікавиться, коли я приїду додому, він питає: - Тату, коли ти приїдеш з перемогою?", - розповідав Олександр.

Друзі згадують Олександра як добру та позитивну людину, був завжди готовий прийти на допомогу. Мужній, прямий, справжній друг та патріот, він був авторитетом для своїх побратимів.

У нього залишилися дружина та син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після повернення з АТО у бійця діагностували пухлину головного мозку

21 січня у Маріуполі автомобіль з військовими потрапив у ДТП. За кермом був мелітопольський боєць, який загинув на місці аварії. Автомобіль на величезній швидкості врізався в стовп. Удар був такої сили, що його розірвало навпіл - задня частина легковика залишилася біля стовпа, а передня - відлетіла на кілька метрів.
Зараз ви читаєте новину «Боєць АТО загинув у ДТП: машину розірвало навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути