Ексклюзиви
неділя, 18 листопада 2012 10:00
Настя Мельниченко
Настя Мельниченко
Настя Мельниченко

Заміжньою добре

Уже темно, майже порожній автобус Махачкала – Ростов зупиняється, щоб випустити кількох пасажирів у придорожній туалет. До мене підлітає дівчина:

– Ходи зі мною, я боюся!

Іду. Не встигаю повернутися в автобус, як вона знов поруч.

– Мені треба розказати тобі­ таємни­цю! Давай сядемо десь подалі ­ззаду, щоб мама не чула! Знаєш, мені так сподобався водій! Такий парєнь! О Боже, що ж робити, це катастрофа!

– Ну, спробуй підійти до нього.

– Ти що?! Я не можу підійти перша. Це категорично заборонено! Він має підійти. Але він теж не може, бо там моя мама. Як мама побачить – усе пропало. Піди ти. Візьми його номер. Знайди привід, прошу тебе.

Мені так сподобався водій! Такий парєнь!

Я не ризикую. Але вони з парнєм самі провертають спецоперацію. ­Дівчина просить у водія підзарядити мобільний від прикурювача й лишає його біля водія. А той потай вводить свій номер в її телефон.

Расіда звіряється мені, що незаймана. Переказує все, що чула про втрату цноти. Випитує, наскільки боляче це було у мене, і як було під час, і після. І як я займаюся сексом. І як спілкуюся з чоловіками. І як взагалі можна мати секс до заміжжя.

Расіді – 23, вона юрист-економіст, а ще викладач лезґінки. Шість років тому покохала місцевого мєнта. П'ять років спілкувалися, але його батьки були проти, бо вона іншої народності. Він її тероризував ревнощами, а рік тому оголосив, що любить тільки матір і брата, а до жінки любові бути не може. ­Расіда випила 80 токсичних таблеток. Її відкачали, та здоров'я втратила назавжди. Не може їсти нічого, крім ­кашок. У Ростов їде на лікування. Як і всім дагестанським дівчатам, спілкуватися з чоловіками їй зась. У будь-яку поїздку вирушає в супроводі мами.

– От заміжньою бути добре! – мріє вголос Расіда. – Можна мати коханця. У нас усі мають коханців та коханок. І всі про це знають. Головне, щоб не "попалили" на гарячому. Тоді уб'ють.

Зараз ви читаєте новину «Заміжньою добре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути