Ексклюзиви
понеділок, 18 грудня 2017 11:33

"Ми переможемо" - італієць випустив кліп після подорожі Україною

"Ми переможемо" - італієць випустив кліп після подорожі Україною
Італійський співак Альфонсо Олівер написав пісню про Україну. Фото: facebook.com

Італійський співак Альфонсо Олівер, який кілька років тому переїхав до України, презентував відео-кліп про незламність українців.

Пісню "Vinceremo" , що в перекладі означає "Ми переможемо", співак присвятив Україні. На своїй сторінці у Facebook він назвав композицію "гімном для тих, хто має мрію", повідомляє Зняли відео, як іноземці з усього світу співають українською

Для створення кліпу Альфонсо проїхав Україною від заходу до сходу. Під час подорожі спілкувався з місцевими мешканцями, які надихнули на створення пісні про перемогу України над усіма незгодами.

"Слава Україні!" - такими словами Альфонсо Олівер закінчив свій відео-кліп.

Альфонсо Олівер родом з італійської Калабрії. Зараз живе в Україні. Цього року став володарем гран-прі на конкурсній програмі молодих виконавців ІІ Міжнародного фестивалю української ретро-музики ім. Богдана Весоловського.
"Я одразу полюбив Україну за її розвинену музичну культуру – каже Альфонсо – "українська публіка не просто розважається під музику, а розуміє, сприймає і, головне, вміє слухати її".

Зараз ви читаєте новину «"Ми переможемо" - італієць випустив кліп після подорожі Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути