субота, 04 лютого 2017 15:05

Учасник АТО і волонтер одружилися за добу

Учасник АТО і волонтер одружилися за добу

У Харкові в Будинку вчених одружилися військовий Володимир Воропай і волонтер організації "Сестра милосердя" Надія Пінхасова. Весілля влаштували у рамках послуги "шлюб за добу".

Про це повідомляє vecherniy.kharkov.ua.

Знайомство пари почалася з обміну телефонними номерами. Володимир проходив лікування після поранення в Обласній клінічній лікарні ім. Мечникова в Дніпрі.
"Нам дали номери один одного. Мені сказали, що наш харків'янин лікується після поранення в Дніпрі. Потрібно було дізнатися, чим ми можемо допомогти, може, забрати до Харкова", - розповіла Надія.

Повідомлення з її номером Володимир спочатку видалив.

"Поранення отримав під Маріуполем в червні 2015 року. Лежав, думав, як жити без ноги. Потім вирішив приїхати до Харкова, Інститут протезування вважається кращим. В черговий обхід, який влаштовують волонтери, в палату зайшли дві дівчини. Дійшла справа до мого прізвища, і Надя викрикнула: "Я його знайшла!". Розповіла, що поки мене не побачила, хвилювалася", - каже наречений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодята приїхали на власне весілля з передової

Пропозицію Володимир Надії зробив в смс-повідомленні. Після експрес-весілля і такого ж короткого дводенного медового місяця Володимир Воропай, незважаючи на важке поранення, продовжить служити. У планах молодої сім'ї - облаштувати свій будинок.

Київські волонтери допомогли організувати весілля бійцю АТО 26-річному Євгену Редьку. Чоловік служив у 3 окремому мотопіхотному батальйоні "Хортиця", був сапером. Отримав важке поранення на Донбасі, коли намагався знешкодити протитанкову міну.
Зараз ви читаєте новину «Учасник АТО і волонтер одружилися за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути