вівторок, 18 жовтня 2016 22:58

Пенсіонери одружилися через 63 роки спільного життя
28

На початку жовтня у Дніпрі одружилися Шимон (Семен) і Голда (Ольга) Конторови, які приїхали в Дніпро на повноліття своєї правнучки. Про це повідомив сайт Дніпропетровської єврейської громади.

Наречений і наречена три роки тому відзначили діамантове весілля, а познайомилися і полюбили один одного вони в далекому 1950 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-учасниця телепроекту вийшла заміж за бізнесмена

63 роки сімейного життя, 5 правнуків і ось, нарешті довгоочікуване весілля. На початку відбулася традиційна церемонія підписання шлюбного договору. Потім наречену сім разів обвели навколо нареченого, лист-благословення прочитав секретар рабинського суду Авраам Йосип Іцхак Каршенбаум, а всю церемонію "Хупа веКидушин" провів Головний рабин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький. Весілля співпало зі святкуванням єврейського Нового року.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі побралися 25-річна Галина Земляна і 32-річний Сергій Феодосєєв. Обоє мають вроджені хвороби, виросли в сиротинцях, а познайомилися в геріатричному пансіонаті. Весілля їм влаштували невідомі благодійники.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери одружилися через 63 роки спільного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути