вівторок, 18 жовтня 2016 22:30

Невідомі подарували казкове весілля сиротам
3

25-річна Галина Земляна і 32-річний Сергій Феодосєєв мають вроджені хвороби, виросли в сиротинцях, а познайомилися в геріатричному пансіонаті в Дніпрі. Сергій там підробляв ліфтером і лише за 6 років наважився освідчитися Галині. Каже, що з першого погляду закохався в дівчину на візочку, якій допомагав діставатися кімнати, пише kp.ua.

18 жовтня пара збиралася тихенько розписатися, а потім попити чай у компанії пенсіонерів і таких же як вони людей з інвалідністю. Пара навіть мріяти не могла про пишне казкове весілля, але доля піднесла несподіваний сюрприз.

Близько місяця тому Галина розповіла про плани узаконити стосунки волонтерам, які частенько допомагають пансіонату.

"Коли мені Галя сказала, я була в шоці. У них для весілля не було нічого! Я розмістила про них пост в соцмережах. І ось – бачите, як люди відгукнулися. Ті, хто не міг допомогти грошима, передавали посилки. Жінка з Ізраїлю перерахувала гроші на коровай і торт. З Італії передали гроші на подушки і ковдри для молодят. У них же нічого немає. Гроші на кафе українці вислали з Канади", - розповідає волонтерка Ольга Волкова.

Галю батьки покинули ще у дитинстві. Виховувалась і навчалась в інтернаті для дітей-інвалідів. Коли виросла, потрапила в будинок престарілих. Сергій теж виріс у дитячому будинку, потім перебрався в пансіонат.

"Ми познайомилися з Сергієм у 2010 році. Почали спілкуватися, якийсь час просто дружили, а потім він почав доглядати за мною, дарувати подарунки, квіти. Так і вирішили одружитися",- згадує наречена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-учасниця телепроекту вийшла заміж за бізнесмена

Проводжати молодят до РАЦСу зібрався весь пансіонат. Церемонія відбулася одному із залів для урочистих подій. Молодята дали весільні клятви і обмінялися обручками. Потім — фотосесія та традиційна прогулянка по місту, а після - банкет в одному з ресторанів на Набережній Дніпра.

Гостей 25 осіб, з яких п'ятеро - волонтери, які подарували казку. Першу шлюбну ніч пара проведе в шикарних апартаментах одного з готелів міста. І це - теж подарунок таємничого аноніма з соцмережі.

Далі молодята житимуть у кімнаті Галі в пансіонаті. У майбутньому мріють отримати власне житло.

Нагадаємо, актор Сергій Артеменко та його кохана Анна, яка працює викладачем в університеті "Україна", відгуляли своє весілля просто неба в історичному центрі Житомира.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі подарували казкове весілля сиротам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути