субота, 01 жовтня 2016 02:17

Пара одружилася напередодні свого 80-річчя, пробувши чверть століття в розлученні

Пара одружилася напередодні свого 80-річчя, пробувши чверть століття в розлученні

Микола Кирилович і Валерія Іванівна стали найстаршими нареченим і нареченою в історії РАГСу Сариаркінського району Астани, Казахстан.

"Так, шлюби у нас реєструються різного віку. Сьогодні була пара, вони подали документи на повторну реєстрацію шлюбу, обидва 1936 року народження. Колись в 1991 році вони розлучилися, а потім знову почали жити разом", — розповіла співробітниця РАГСу.

Для цієї пари вирішили навіть скоротити термін реєстрації. Зазвичай на оформлення шлюбу відводиться один місяць, але їх вирішили одружити протягом двох тижнів, повідомляє "Росбалт".

"Ми були одружені 30 років, потім розлучилися по дурості. Вчасно одумалися і залишилися жити разом. І ось я знову вирішив одружитися офіційно. Звичайно, дружина давно натякала. Сьогодні подали заяву в ЗАГС. Діти раді, запитують, чи будемо відзначати, ми з дружиною вже сьогодні відзначаємо, сидимо ось за столом, чекаємо гостей", — розповів Микола Кирилович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара, яка прожила у шлюбі 70 років, поділилася таємницями щастя шлюбу

Наречений також поділився секретом сімейного щастя і міцного

"Молоді люди, не звертайте уваги на дрібниці, не зраджуйте. Розведешся, потім шкодувати будеш. Намагайтеся зберегти вірність, взаєморозуміння. Не сваріться, воно того не варте", — порадив Микола Кирилович.

Зараз ви читаєте новину «Пара одружилася напередодні свого 80-річчя, пробувши чверть століття в розлученні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути