субота, 24 вересня 2016 16:48

Пара карликів зіграла казкове весілля
10

26-річна Лаура і 37-річний Натан — пара британців з міста Сандерленд, які страждають карликовістю. Вони познайомилися, коли грали у виставі "Білосніжка". Їх синові Нейтану-молодшому зараз вже два роки, але спочатку лікарі говорили батькам, що дитина не виживе, оскільки у нього дві форми карликовості.

Про це пише dailymail.co.uk.

Зріст Лаури — 127 сантиметрів, Нейтана — всього 119 сантиметрів. На їхньому весіллі, яке відбулося в розкішному готелі "Саус-Коузи-Інн", зібралося близько 50 близьких та друзів. Лаура пройшла до вівтаря в прекрасній сукні вартістю тисячу доларів. Син молодят був на весіллі пажем.

"Ми познайомилися, коли грали ролі у постановці "Білосніжка": я була Чихуном, а Нейтан — Буркотуном. Це було приголомшливо, тому що наше спільне життя почалася з казки, а тепер казковою стала і наша церемонія", — говорить Лаура.

"Ми так довго чекали можливості зіграти весілля, хотіли, аби Нейтан підріс і міг подати нам обручки. Але подушечка з ними виявилася занадто важкою, і він просто кинув її кудись убік. Взяти його на весілля було дуже цікаво, він вніс свою родзинку в церемонію", — розповів Нейтан.

Лаура із трепетом пригадує освідчення Нейтана.

"Коли я зрозуміла, що Нейтан збирається зробити мені пропозицію, я вирішила випередити його і взяти ініціативу в свої руки. Я довідалася, що Нейтан був у мого батька, щоб запитати у нього дозволу. Я була така стривожена, і знаєте, що найстрашніше? Завжди, коли я нервую, я починаю дивно сміятися. Хвилювалася, що коли коханий буде робити пропозицію одружитися — я просто розсміюся йому в обличчя. Це було б жахливо. Тому я випередила його і запропонувала йому одружитися на мені. Він оторопів, але погодився. А через місяць я дізналася, що вагітна. Лікарі вмовляли мене зробити аборт, казали, що дитина довго не проживе. Я була шокована. Але все ж твердо вирішила, що повинна дати Нейтану-молодшому шанс на життя. Ми з чоловіком полюбили його з першого погляду", — згадує Лаура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-6 причин, чому справжні чоловіки не бояться розумних жінок

Нагадаємо, ліванка вийшла заміж у платті, яке створювали рік.

Зараз ви читаєте новину «Пара карликів зіграла казкове весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути