неділя, 15 січня 2017 22:29

На весіллі онуки російського олігарха співали світові зірки
4

Російський мільярдер, співвласник аеропорту "Домодєдово" Валерій Коган влаштував для своєї онучки, 19-річної Ірини Коган, надзвичайно дороге весілля, де виступали світові зірки.

Про це повідомляє російське видання Life.ru.

Церемонія відбулася у Лондоні в ці вихідні. Обранцем Ірини став її ровесник – єврей англійського походження Денїел Кенвей. Пара познайомилися в Лондоні, де проживає і навчається Ірина.

Спеціально на весілля приватними літаками прилетіли десятки представників бізнес-еліти і зірки шоу-бізнесу Росії: Філіп Кіркоров, Стас Михайлов, Олександр Сєров, Ігор Ніколаєв, Лев Лещенко, оперна співачка Ганна Нетребко, посол Азербайджану в Росії Полад Бюльбюль-огли, режисер Микита Михалков та інші.

Також гостей на весіллі розважали світові зірки, серед яких були сер Елтон Джон і Мерайя Кері. Був запрошений і голлівудський актор Антоніо Бандерас. Їхні гонорари на приватних вечірках складають не менше € 1 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-міністр влаштував доньці найдорожче весілля в країні

Поки зірки виступали, гостей пригощали вишуканими стравами. На столи подавали тартар з жовтоперого тунця, різотто з диких грибів і естрагону, морського окуня з молодим шпинатом і соусом з ікри осетра, смажену з кукурудзою курячу грудку під трюфельним соусом.

Два роки тому Валерій Коган займав 41-шу сходинку в рейтингу 200 найбагатших бізнесменів Росії за версією Forbes, його статки становили $ 2,5 млрд. 36-річний син мільярдера Олександр Коган, відомий також як популярний співак, не шкодує коштів на власну розкрутку. Так, кілька років тому на презентацію свого альбому Коган-молодший привіз до Москви в якості тамади Хуліо Іглесіаса.

Донька нафтового магната з Таджикистану 27-річна Мадіна Шакірова вийшла заміж у розкішному вбранні від британського дизайнера. Сукня розшита срібною ниткою та оздоблена кількома тисячами перлин і каменів Сваровські коштувала $650 тис.
Зараз ви читаєте новину «На весіллі онуки російського олігарха співали світові зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути