Ексклюзиви
неділя, 23 липня 2006 17:30

Зіштовхнув жінку на cходи

64-річна Тамара Шевчук загинула від руки чоловіка, з яким 40 років прожила під одним дахом у селі Грабів Рівненського району. 66-річний Василь Будько зіштовхнув жінку на окантовані залізом сходи.

Замолоду Василь шість років просидів за ґратами: під час бійки убив свого товариша на донбаській шахті. Решту терміну ув"язнення — дев"ять років — йому замінили на примусові роботи. Будька перевезли у селище Городок під Рівним — будувати завод "Азот". Там і познайомився з Тамарою. Спочатку жили утрьох — від першого шлюбу жінка мала доньку, потім народилися ще дві дівчинки. Та з роками сімейне щастя розбилося: Василь пив, часто вимінював на спиртне хатні речі.

Минулого понеділка Тамара вкотре дорікнула чоловікові, мовляв, пропиваєш усю пенсію, а на мені вся хата. Спересердя Василь відштовхнув жінку від себе. Вона втратила рівновагу й покотилася сходами.

— Сходинки дуже круто поставлені, ще й залізом окантовані, — розповів "ГПУ" 39-річний Петро Єгор, начальник Рівненського райвідділу міліції. — Очевидно, жінка вдарилася головою об гострий кант, проломила череп і померла від сильної кровотечі. Хоча спершу думали, що чоловік зарубав її сокирою. Відмітини на черепі дуже схожі, та й руки у нього були в крові.

Василь зрозумів, що накоїв, лише коли побачив кров на підлозі. Сів біля загиблої й заплакав. У такому стані його і знайшла сусідка, котра зайшла молока узяти. Жінка кинулася викликати "швидку", та було вже пізно.

Василя заарештували за підозрою в убивстві. Він добу відмовчувався, а потім зізнався.

Зараз ви читаєте новину «Зіштовхнув жінку на cходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути